Galtvort: Polyksir-trøbbel LEGO

Merke LEGO
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Produktfordeler

 

Barn kan forvandle populære Harry Potter™ figurer ved hjelp av polyksir på Galtvorts baderom, før de legger ut på spennende eventyr.

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Galtvort: Polyksir-trøbbel LEGO

  Bland en mektig polyksir, ta en slurk og ... transformer! Bli med når Harry Potter™, Hermine Grang og Ronny Wiltersen lager den magiske eliksiren på Galtvorts bad, og la deg overraske av resultatet! Settet byr på andre overraskelser også: en hemmelig tunnel under vasken, en eksklusiv, gullfarget jubileumsminifigur av Harry Potter samt to tilfeldige trollmannskort-samlerfliser. Unge hekser og trollmenn kan bli med når Harry Potter, Hermine Grang og Ronny Wiltersen lager polyksir. Når Harry og Ronny drikker eliksiren, forvandles de til Vincent Krabbe og Grylius Gurgel. Det er bare å vri på minifigurhodene så de alternative ansiktene vises, og sette på det tilhørende hårelementet.

  • Settet er 8 cm høyt, 12 cm bredt og 6 cm dypt og kan enkelt kobles sammen med LEGO® Harry Potter™ Mysteriekammeret på Galtvort (76389) for enda mer lek og moro.
  • Dette settet er en del av en serie med modulære sett med autentiske detaljer, som barn kan bygge, kombinere og sette sammen for å skape sin egen Galtvort-modell.
  • Inkluderer en eksklusiv gullfarget minifigur av Harry Potter™ som markerer tjueårsjubileet for LEGO® Harry Potter. Settet inkluderer også to tilfeldige trollmannskort-samlerfliser (av til sammen 16).

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Produsentland
  CZ
  Tagline
  Harry Potter TM
  Vekt
  320
  Produktserie
  LEGO Harry Potter
  Varemerkenavn
  LEGO
  EAN
  5702016913507

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.