Lynet McQueen på billøp LEGO DUPLO

Kort om produktet

2-i-1-lekesett med Lynet McQueen og Bill fra Disney og Pixar Biler

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

  Om Lynet McQueen på billøp LEGO DUPLO

  Fyll barnas fantasi med kjente og kjære figurer fra Biler-filmene fra Disney og Pixar.

  Lynet McQueen på billøp er et 2-i-1-lekesett. Når det store billøpet er over, kan barn bygge om settet til Bills bilverksted. Mens små sjåfører arrangerer gøyale billøp, reparerer biler og finner på egne historier, utvikler de samtidig finmotoriske og emosjonelle ferdigheter som de får glede av hele livet.

  Rollespill gøyale fortellinger med figurer fra Biler-filmene fra Disney og Pixar, og få fart på smårollingers finmotorikk og emosjonelle utvikling.

  • Løpet er i gang med LEGO® DUPLO® │ Disney og Pixar Biler: Lynet McQueen på billøp (10924). Settet turbolader smårollingers fantasi og får fart på utviklingen deres. 
  • Lynet McQueen og Bill fra Biler-filmene fra Disney og Pixar stimulerer smårollings emosjonelle utvikling. Velkjente racerbane- og verkstedsmiljøer inspirerer til fantasifullt rollespill uten grenser. 
  • Enten barn kjører Lynet McQueen til seier i Stempelcupløpet, tauer ham av sted med Bill eller utfører reparasjoner på verkstedet, utvikler de sine finmotoriske ferdigheter gjennom fantasifylt rollespillek. 
  • Delene i lekesettet er designet for å være enkle å gripe, sette sammen, flytte på og bruke for små hender. Settet er en flott gave til jul og bursdag og alle andre gaveanledninger, for jenter og gutter fra to år og oppover. 
  • Lynet McQueen er over 4 cm høy, 10 cm lang og 6 cm bred. Bill er over 13 cm høy, 12 cm lang og 12 cm bred. Lekesettet kan brukes med andre LEGO® DUPLO® sett for enda mer moro. 
  • Krever ikke batteri. Ekte rollespillmoro drevet av barns fantasi. Batteriløs, fysisk lek er stimulerende, engasjerende og underholdende – og det gir utallige utviklingsmessige gevinster for små barn. 
  • Enkle instruksjoner gjør det lett og gøyalt for foreldre og foresatte å sette sammen lekesettet sammen med smårollingen sin. Ved å flytte om på de ulike elementene kan man dessuten skape nye lekemuligheter. 
  • LEGO® DUPLO® │ Disney og Pixar lekesett engasjerer, underholder og inspirerer førskolebarn. Med populære filmfigurer i velkjente omgivelser kan foreldre og foresatte være med og oppleve at barn når viktige milepæler i utviklingen sin. 
  • LEGO® DUPLO® byggesett oppfyller de strengeste bransjestandarder. De er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1969. 
  • Vi i LEGO konsernet dropper, klemmer, vrir, varmer opp, bøyer, riper og strekker LEGO® DUPLO® klossene og delene for å sikre at alle DUPLO lekesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Farge
  Flerfarget
  Produsentland
  CN
  Tagline
  Cars TM
  Weight
  639
  Produktserie
  DUPLO Cars TM
  Varemerkenavn
  LEGO
  Alder Fra
  2
  Alder til
  99
  Antall deler
  42
  EAN
  5702016618136

  Anbefalt