Minions i Grus laboratorium LEGO

Merke LEGO
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Produktfordeler

Barn har masse å utforske i settet LEGO® Minions i Grus laboratorium. Med minifigurene av Kevin og Otto byr settet på masse kreativ moro også.

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Minions i Grus laboratorium LEGO

  La Minions-fans bli med favorittfigurene sine ned i Grus kjeller. Med det byggbare settet LEGO® Minions i Grus laboratorium (75546) kan barn ha det gøy mens de bygger Grus underjordiske hule. Etterpå kan de utfolde seg i morsom lek og bruke Minions-figurer og tilbehør til å gjenskape filmscener Minions: The Rise of Gru.Inspirer unge oppfinnereBarn får masse å utforske med dette byggbare lekesettet. De kan la Minions-figurene rutsje ned sklien før de bruker rampen til å teste ut kjøretøyet de har bygd. Med Minions-figurer av Otto og Kevin, gjerde, verktøy og tilbehør samt lekebananer kommer den kreative leken fort i gang.

  • Minions-fans kan ha det gøy med å gjenskape scener fra filmen Minions: The Rise of Gru. Med lekefigurer av Kevin og Otto fra Minions er det duket for gøyal rollespilling så snart modellen er ferdig bygget.
  • Lekesettets mange gøyale funksjoner stimulerer til kreativ lek. La Minions rutsje ned i kjelleren, teste bilen på rampen og få vaskemaskinen til å dreie rundt ved hjelp av utløseren bakpå maskinen.
  • Settet er en flott bursdagsgave. LEGO® 4+ sett gjør det gøyalt for barn å lære å bygge, og de enkle byggetrinnene gir små byggere selvtillit.
  • Dette byggesettet av en laboratoriemodell med Minions-figurer er over 8 cm høy, 17 cm bred og 13 cm dyp, og er perfekt for barn som liker å rollespille med Minions-leker.
  • Drives av barns fantasi. Dette Minions-lekesettet krever ingen batterier.
  • Settet er perfekt for barn fra fire år og oppover. Med Instructions PLUS kan også yngre byggere bygge på egen hånd og oppleve mestring.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Produsentland
  CN
  Tagline
  Minions
  Vekt
  260
  Produktserie
  LEGO Minions
  Varemerkenavn
  LEGO
  Alder Fra
  4
  Alder til
  99
  Antall deler
  87
  EAN
  5702016619164
  Farge
  Flerfarget

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.