Monster Jam® Grave Digger® LEGO

Merke LEGO
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om produktet

Actionfylt Monster Jam® moro!

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Monster Jam® Grave Digger® LEGO

  Er du klar for en smadrende, knusende og tyngdekraftopphevende monstertruck-opplevelse? Da kan du feste setebeltet og glede deg til århundrets opplevelse med modellen LEGO® Technic Monster Jam® Grave Digger®. Akkurat som den ekte trucken, har også modellen spøkelse- og flammedetaljer. Digre dekk og pullback-funksjon gjør det lett å utføre saltoer og hopp i høy hastighet. Klar for noe nytt? Bygg om monstertrucken til en terrengbil.

  • Gi monstertruck-fans muligheten til å gjenskape sine favorittstunt med byggesettet LEGO® Technic Monster Jam® Grave Digger®(42118). Autentiske funksjoner som digre dekk, klistremerker med mer.
  • Dobbelt så morsomt! Monstertruck-leken kan bygges om til en terrengbuggy. Dermed får barn to gøyale byggeutfordringer og tøff rollespill-action.
  • Monstertrucken og terrengbuggyen er utstyrt med pullback-motor som sender kjøretøyet av sted i full fart, akkurat som i virkeligheten.
  • Leter du etter en spesiell gave til barn som liker monstertruck-leker? Dette settet er perfekt for barn fra sju år og oppover, som liker Monster Jam®-show eller kule lekekjøretøy.
  • Inkluderer kule funksjoner som et flagg som kan bøyes og flyttes oppover og nedover, samt røde frontlykter, akkurat som på den ekte Grave Digger® bilen.
  • Monster Jam® er 11 cm høy, 24 cm lang (med flagg) og 11 cm bred.
  • Settet inkluderer byggeinstruksjoner for Grave Digger®. Du kan også finne digitale Instructions PLUS i gratisappen LEGO® Building Instructions. Byggeinstruksjonene til terrengbuggyen finner du på nettet.
  • LEGO® Technic universet omfatter avanserte byggemodeller for unge LEGO fans som er klare for nye byggeutfordringer.
  • LEGO® Technic komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen. Slik har det vært helt siden 1958.
  • LEGO® Technic komponenter droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Produsentland
  CN
  Tagline
  Technic
  Vekt
  390
  Produktserie
  LEGO Technic
  Varemerkenavn
  LEGO
  Alder Fra
  7
  Alder til
  99
  Antall deler
  212
  EAN
  5702016890815
  Farge
  Svart

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.