Opplevelsesreiser

Opplevelsesreiser

i vår spektakulære verden

Pris
449,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

50%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

På denne varen får du 50% i rabatt ved å bruke Klikk&Hent hos din nærmeste butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2013
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202413651
Serie Lonely planet
Sider 319
Se flere detaljer  

Om Opplevelsesreiser

Opplevelsesreiser er et nytt praktverk fra Lonely Planet og en oppfølger til Drømmereiser. Boka er en inspirerende samling av verdens aller beste og mest spektakulære opplevelser. Fantastiske bilder og levende skildringer bringer deg til steder som Kilimanjaro, Amazonas, Antarktis, landsbygda i Vietnam, Argentinas fjell, Themsen, Korsika ... Fra lenestolen blir du dratt med på dykking utenfor Yucatán-halvøya eller på klatring i Dolomittene, på rickshaweventyr i India eller på fottur i Alpene. Du får oppleve pandaene i Kina, elefantene i Thailand - eller Ugandas fjellgorillaer. Eller hva med en romantisk tur med varmluftballong over ørkenen i Namibia? Turene som beskrives går høyt og lavt, til fots, til vanns, under vann, på is og snø, på to hjul eller på fire hjul. Og dersom du selv får lyst til å begi seg ut på ett av eventyrene, utforske ukjente steder eller komme tett innpå spennende dyreliv, kan «La det bli virkelighet»-delen i hvert av opplevelseskapitlene gi et utgangspunkt for planleggingen av din egen tur.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn