Sjøslag med katamaran LEGO

Kort om produktet

LEGO® NINJAGO® lekesett med stridsbåter

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

  Om Sjøslag med katamaran LEGO

  Vær skipper på ninjaenes knalltøffe katamaran for et spektakulært sjøslag i møte med vokterne!

  Gå til angrep med de fjærbelastede skyterne, men pass på! Vokternes mektige kampkatamaran kan deles i tre separate båter, og de vil prøve å senke dere med skarpe klinger og dødelige skytere. Dere må komme seirende ut av denne tøffe trefningen til havs om du skal få tak i den verdifulle stormamuletten.

  NINJAGO® fans kan glede seg til å gjenskape spektakulære sjøslag med dette unike katamaranlekesettet med fire båter og seks minifigurer.

  • LEGO® NINJAGO® Sjøslag med katamaran (71748) er et actionfylt ninjalekesett med to katamaraner, hvorav den ene kan deles opp i tre båter som barn kan bruke når de iscenesetter spennende sjøslag.
  • Inkluderer seks minifigurer fra NINJAGO® TV-serien: Øy-Jay, Øy-Zane, Øy-Kai som går til kamp mot høvding Mammatus, en jordvokter og en tordenvokter, som alle har kule våpen.
  • Vokternes stridskatamaran har to fjærbelastede skytere og kan deles opp i tre separate båter, hvorav en har et minifengsel for ninjaer og en annen har to knotteskytere og et skrin med diamanter.
  • Ninjaenes katamaran har to fjærbelastede skytere og kan felles opp i fartsmodus og felles ut i angrepsmodus.
  • Kampsettet består av 780 deler og byr på en gøyal byggeopplevelse for barn fra ni år og oppover. Passer perfekt som bursdags- eller julegave, og vil garantert imponere barnas venner.
  • Vokternes katamaran er 22 cm høy, 33 cm lang og 24 cm bred og passer perfekt som utstillingsmodell på barnerommet mellom sjøslagene.
  • Sjekk ut flere NINJAGO® sett som er inspirert av TV-serien, inkludert Lloyds jungelmotorsykkel (71745), Jungeldrage (71746) og Vokternes by (71747).
  • LEGO® NINJAGO® universet består av en fantastisk samling med kule lekesett som alle ninjafans vil være stolte over å eie. Med lekesettene lærer barn seg viktige ferdigheter gjennom spennende lek med ninjahelter.
  • I mer enn seksti år har LEGO® klossene vært laget av noen av verdens beste kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de alltid er lette å sette sammen og ta fra hverandre, selv uten ninjaferdigheter!
  • LEGO® byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, og det gjør dem trygge for barn.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Farge
  Flerfarget
  Produsentland
  CN
  Tagline
  Ninjago
  Weight
  1076
  Produktserie
  Ninjago
  Varemerkenavn
  LEGO
  Alder Fra
  9
  Alder til
  99
  Antall deler
  780
  EAN
  5702016889284

  Anbefalt