Spider-Man & Ghostrider mot Carnage LEGO

Kort om produktet

Flammende superheltaction med Spider-Man, Carnage og Ghost Rider

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

  Om Spider-Man & Ghostrider mot Carnage LEGO

  Ghost Rider raser gjennom byen i sin flammedekorerte bil. Turboladeren er utstyrt med en treknotters skyter. Den selvoppnevnte forbryterjegeren med hodeskalleansikt og flammehår er på skurkejakt, og han har hellet med seg. Superskurken Carnage er nemlig på frifot. Spider-Man er også i hælene på skurken, og når de alle tre møtes, blir kampen like ildfull som Ghost Riders hår!

  • LEGO® Marvel Spider-Man: Spider-Man og Ghostrider mot Carnage (76173) er et førsteklasses lekesett som byr på utallige lekemuligheter og inneholder tre ikoniske figurer fra Marvel-universet. 
  • Inkluderer minifigurer av Spider-Man, Carnage og Ghost Rider. Ghost Riders robuste, kule kjøretøy har avtakbart tak, avtakbare flammer og en turbolader med tre knotteskytere på panseret. 
  • De tre klassiske Marvel-figurene og den utrolig tøffe bilen til Ghost Rider åpner for fantasifullt superhelt-rollespill med utallige muligheter for bygging, lek og utstilling. 
  • For barn fra sju år og oppover. Et spesielt sett som passer perfekt som gave til bursdager, høytider eller som overraskelse for unge superhelter. 
  • Ghost Riders bil er 5 cm høy, 19 cm lang og 7 cm bred og passer perfekt som utstillingsmodell på barnerommet. 
  • Med tilleggselementene i settet kan barn ta av flammeelementene på Ghost Riders bil og forvandle den til en stilren, svart muskelbil. 
  • Få enda mer byggemoro med gratisappen LEGO® Building Instructions med Instructions PLUS som inneholder verktøy barn bruker for å zoome, rotere og vise lekesettet mens de bygger. 
  • Alle LEGO® Marvel Spider-Man lekesett er av førsteklasses kvalitet og designet for å by på utallige muligheter for fantasidrevet og utviklende lek. 
  • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjekrav. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært siden 1958. 
  • LEGO® komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de er i tråd med strenge, globale sikkerhetsstandarder.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Farge
  Svart
  Produsentland
  CZ
  Tagline
  Super Heroes
  Weight
  308
  Produktserie
  Super Heroes
  Varemerkenavn
  LEGO
  Alder Fra
  7
  Alder til
  99
  Antall deler
  212
  EAN
  5702016912784

  Anbefalt