Stephanies hus LEGO 4+

Kort om produktet

Små barn vil elske å leke familie med Stephanies hus!

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

  Om Stephanies hus LEGO 4+

  Kom inn og lek med Stephanie!

  Foreldrene hennes ønsker deg velkommen. Vær på rommet hennes. Hjelp henne å børste håret ved toalettbordet mens hun viser deg pokalen hun har vunnet. Så er det tid for litt mat på kjøkkenet – bare husk å vaske hendene på badet først. Lek med husken i hagen, og etterpå kan dere utforske nabolaget på sykkel.

  Kreative førskolebarn kan lære hvordan de bygger modeller og rollespiller familiesituasjoner med Stephanie fra LEGO® Friends og foreldrene hennes.

  • Gi små byggmestere timevis med fantasifylt lek med Friends 4+ Stephanies hus (41398). Førskolebarn kan bygge og rollespille som familie, de kan gjenskape situasjoner fra LEGO® Friends TV-serien eller finne på egne fortellinger. 
  • Denne barneleken inneholder minidukker av LEGO® Friends Stephanie, Alicia og James, en hundefigur og alle klosser som trengs for å bygge et toetasjes hus med soverom, bad, kjøkken, spisestue og huske i hagen. 
  • Byggesettet inkluderer en startkloss med basisplate og veggelement, noe som gjør byggingen enklere og får familie-rollespillet raskt i gang. Søtt tilbehør, inkludert en croissant, gir kreativ lek. 
  • En flott høytidsgave til barn som liker familie-rollespill. Settet består av 170 deler og passer også perfekt for barn fra fire år og oppover som fortjener en impulsgave. 
  • Settet med 170 deler er over 16 cm høyt og 12 cm bredt og er en liten og nett utstillingsmodell. Det kan brukes sammen med andre LEGO® deler, slik at barn kan utvide leken med sett de allerede har i samlingen sin. 
  • Denne gøyale leken krever ikke batterier. Det er bare å åpne esken og finne fram startklossene, så kan byggingen av denne fargerike og kreative modellen starte! 
  • Dette minidukkesettet består av 170 deler og inkluderer en bygge- og lekeveiledning som viser små barn formålet med byggetrinnene og styrker selvtilliten deres. 
  • Settet 4+ Stephanies hus inkluderer en startkloss med basisplate og veggelement som gjør det lett å bygge og styrker barns selvtillit. Settet er en flott høytidsgave som presenterer små barn for hverdagsheltene i LEGO® Friends. 
  • Helt siden 1958 har LEGO® klossene oppfylt bransjens strengeste standarder samt LEGO konsernets egne kvalitetskrav. Det sikrer at klossene passer perfekt sammen og er lette å ta fra hverandre når nye modeller skal bygges. 
  • LEGO® klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle LEGO Friends barneleker oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Farge
  Flerfarget
  Produsentland
  CN
  Tagline
  Friends
  Weight
  535
  Produktserie
  LEGO Friends
  Varemerkenavn
  LEGO
  Alder Fra
  4
  Alder til
  99
  Antall deler
  170
  EAN
  5702016618853

  Anbefalt