Sushi på norsk

Sushi på norsk

Pris
369,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

50%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

På denne varen får du 50% i rabatt ved å bruke Klikk&Hent hos din nærmeste butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2012
Forlag Dinamo forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788280712578
Sider 189
Emne Sushi
Se flere detaljer  

Om Sushi på norsk

Sushi på norsk - trinn for trinn. I denne boken får du vite hvordan du skal gå fram for å lage sushi med norsk sjømat. Du trenger minimalt med forkunnskaper, det er viktigere med godt humør og sans for utsøkte smaker. Skaff deg ingrediensene og ta med deg boka til kjøkkenbenken. Garantert godt resultat! Boken tar utgangspunkt i alle de fantastiske råvarene langs vår lange kyst. Norsk sjømat er i verdensklasse og er på alle måter det perfekte utgangspunktet for god sushi. Her finner du både den klassiske nigiri med laks og den mer ukjente gunkanmed kråkebollerogn. Vi kombinerer japansk og norsk tradisjon og introduserer råvarer som sild, tang og makrell. Felles for alle oppskriftene er at de er enkle å lage. Kokkene på Kulinarisk Akademi har lang erfaring i formidling av kunnskap om Norske råvarer både i Norge og rundt om i verden. Flere av kokkene har tilknytningtil kokkelandslaget og har vært med på å vinne internasjonale priser.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn