The Complete New English Hymnal

The Complete New English Hymnal

Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 10 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 10 virkedager
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2003
EAN 5028612207117
Spilletid 69 min
Sjanger Classical; Vocal
Disker 1

Om The Complete New English Hymnal

1 Soldiers of Christ, Arise
2 The Church Triumphant In Thy Love
3 Faithful Shepherd, Feed Me
4 Lift Up Your Hearts
5 Children Of The Heavenly King
6 They Whose Course On Earth Is O'er
7 Holy, Father, Cheer Our Way
8 Thou Art The Way: By Thee Alone
9 O Thou Not Made With Hands
10 The Maker Of The Sun And The Moon
11 Virgin-Born, We Bow Before Thee
12 Rejoice, O Land In God Thy Might
13 O King Most High Of Earth And Sky
14 Victim Divine, Thy Grace We Claim
15 At The Cross Her Station Keeping
16 O Praise Our Great And Glorious Lord
17 Sing, My Tongue, the Glorious Battle
18 Forgive Our Sins As We Forgive
19 See The Conquerer Mounts In Triumph
20 Fair Waved The Golden Corn
21 A Heavenly Splendour From On High
22 The Advent of Our God
23 We Love The Place, O God
24 Let Us, With a Gladsome Mind
25 Who, Are These, Like Stars Appearing
26 Give Rest, O Christ


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn