Uffert i Den forbudte skogen LEGO

Kort om produktet

Fysiske Harry Potter™ eventyr i Den forbudte skogen

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

  Om Uffert i Den forbudte skogen LEGO

  Klarer du å lure Dolorosa Uffert til å gå inn i Den forbudte skogen sammen med Harry og Hermine?

  Der er det et magisk tre som rommer kule ting som en lanterne, en knokkel og et kalkunlår. To kentaurer dukker opp, men Uffert blokkerer dem med en mektig trylleformel. Da dukker kjempen Gnurrg opp, og han griper tak i Uffert og gir henne til kentaurene, som galopperer av sted med henne. Klarer du å finne veien ut av den mørke skogen igjen?

  Ta med Harry Potter™ fans inn i en verden full av magi, mystikk og fantastiske skapninger, når Harry, Hermine og Dolorosa Uffert går inn i Den forbudte skogen.

  • Settet henter sitt tema fra Harry Potter og Føniksordenen og inspirerer barns kreative ferdigheter og problemløsningsevner og åpner for gøyalt rollespill, hvor unge hekser og trollmenn finner på eventyr i Den forbudte skogen. 
  • Harry Potter™ fans kan oppleve magi i virkeligheten med tre minifigurer – Harry Potter, Hermine Grang og Dolorosa Uffert – to kentaurer, en bevegelig figur av kjempen Gnurrg og et tre som kan åpnes og inneholder en lanterne, knokkel og et kalkunlår. 
  • Engasjer og underhold barn med en reise inn i Den forbudte skogen, hvor de støter på et tre som kan åpnes og skjuler overraskelser, magiske skapninger og en plan om å bli kvitt Dolorosa Uffert en gang for alle! 
  • LEGO® Harry Potter™ Uffert får gjennomgå i Den forbudte skogen (75967) er en populær bursdagsgave til barn fra sju år og oppover som liker actionfylte lekesett og kule byggeklossleker. 
  • Lukket er treet over 12 cm høyt, og Gnurrg er over 13 cm høy. Dette gir en magisk modell i stor skala som passer perfekt i barnas rollespillek, eller som blikkfang på barnerommet. 
  • Krever ikke batteri. En fysisk Harry Potter™ leke som drives av barns fantasi og kan brukes når som helst, og hvor som helst. 
  • Få barna kjapt i gang med å bygge og leke med enkle og lettfattelige instruksjoner. For enda mer moro kan barn bruke dette lekesettet sammen med andre LEGO® Harry Potter™ leker. 
  • LEGO® Harry Potter™ leker inkluderer populære figurer, spennende skapninger og kule steder og kan brukes for å gjenskape spennende scener fra filmene! Magien ligger i barnas hender med disse funksjonsrike settene. 
  • LEGO® byggeleker oppfyller bransjens høyeste standarder, noe som sikrer ensartede og kompatible klosser som er enkle å sette sammen og ta fra hverandre hver gang – helt uten bruk av magi! 
  • LEGO® klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at hver enkelt kloss oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Farge
  Beige, Brun
  Produsentland
  CN
  Tagline
  Harry Potter TM
  Weight
  365
  Produktserie
  Harry Potter TM
  Varemerkenavn
  LEGO
  Alder Fra
  8
  Alder til
  99
  Antall deler
  253
  EAN
  5702016616675

  Anbefalt