Ustoppelig sykkeljakt LEGO

Merke LEGO
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om produktet

Gru, Bob og Stuart byr på moro i høyt tempo for Minions-fans

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Ustoppelig sykkeljakt LEGO

  Jakten er i gang! Hjelp Gru og hans Minions der de farter omkring og gjør rampestreker. De må være raske om de skal overliste skurkene. Heldigvis har de en banan de kan kaste i farta. Gru tar kontrollen over LEGO® Minions ustoppelige sykkeljakt, mens Bob hjelper til i front. Imens har Stuart det kjempegøy der han står på rakettskøyter etter motorsykkelen.

  • Dette gøyale settet byr på mange lekemuligheter. Barn kan hjelpe Gru på tokt ved å plassere Minions-figurene foran på motorsykkelen, trekke dem etter på rakettskøytene eller belønne dem med en banan. 
  • Et actionfylt byggesett med Minions lekemotorsykkel (75549) og lekefigurer av Gru, Stuart og Bob. La barn lage sine egne Minions-eventyr og glede seg over gøyal og fartsfylt lek. 
  • Dette lekemotorsykkelsettet åpner for gøyalt rollespill. Med tre figurer, inkludert en LEGO® minifigur av Gru som kun finnes i dette settet, kan barn finne på sine egne Minions-historier. 
  • Leter du etter en bursdagspresang eller en gøyal ekstragave til en Minions-fan som er seks år eller eldre? Da er dette et godt valg! Denne fine leken byr på kreativ moro og er perfekt for barn med sans for byggeleker og Minions-ablegøyer. 
  • Lekemotorsykkelen er over 10 cm høy, 13 cm lang og 5 cm bred, og det er en perfekt størrelse for kreativ lek. 
  • Vil du inspirere barn til kreativ lek? Da har vi gode nyheter til deg: Dette Minions-lekesettet drives nemlig kun av barns fantasi, ikke batterier! 
  • Med Instructions PLUS i gratisappen LEGO® Life, kan barn fra seks år og oppover lære hvordan de bygger på egen hånd og få mestringsfølelse ved å tilegne seg nye ferdigheter. 
  • Alle LEGO® Minions lekesettene inneholder gøyale figurer og inspirerer barn til å utforske en morsom rollespill-verden. 
  • LEGO® byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder samt LEGO konsernets egne krav til kvalitet. Dette sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen. 
  • LEGO® Minions klosser og deler er grundig testet for å sikre at alle byggesett oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Produsentland
  CN
  Tagline
  Minions
  Vekt
  225
  Produktserie
  LEGO Minions
  Varemerkenavn
  LEGO
  Alder Fra
  6
  Alder til
  99
  Antall deler
  136
  EAN
  5702016619195
  Farge
  Flerfarget

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.