Velociraptor:Todekker til unnsetningLEGO

Kort om produktet

LEGO® Jurassic World lekesett med dinosaurer og todekker

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

  Om Velociraptor:Todekker til unnsetningLEGO

  Alarmen går! Sinjin Prescott kom for nær et raptorrede og blir angrepet!

  Han kjører i full fart gjennom jungelen i terrengbilen sin, men den rasende velociraptoren er hakk i hæl. Fly av sted i Owen Gradys todekker for å hjelpe ham. Fir ned kjettingen, vent til Sinjin griper den og fly ham deretter i sikkerhet så fort du kan! Dra tilbake etterpå for å sikre at velociraptoren får være i fred med dinosauregget og dinosaurungen sin, Delta.

  Med dette actionfylte LEGO® Jurassic World dinosaurlekesettet lærer førskolebarn å bygge og rollespille redningsoppdrag med et todekkerfly!

  • Lekesettet Velociraptor: Todekker til unnsetning (75942) inkluderer et tøft todekker-lekefly, raptorer, en terrengbil og mer, og det gir eventyrlystne førskolebarn en gøyal innføring i actionfylt LEGO® Jurassic World bygging og rollespill. 
  • Todekkerflyet har et startklossunderstell som forenkler byggeprosessen. Settet inkluderer også et kjettingelement for bruk i redningsoppdrag, og med settets to Jurassic World minifigurer kan barn spille rollen som Owen Grady eller Sinjin Prescott. 
  • Kreativ lek er sikret med en bevegelig velociraptor, en utkikkspost i en tretopp, et dinosaurrede til velociraptorungen Delta samt tilbehørselementer som skattekart, dinosauregg og to diamanter. 
  • Dette startsettet består av 101 deler, passer like bra til alenelek som gruppelek og kan kombineres med andre LEGO® lekesett. Det er en flott jule,- bursdags-, høytids- eller overraskelsesgave til barn fra fire år og oppover. 
  • Todekkerflyet er over 6 cm høyt, 18 cm langt og 16 cm bredt og passer perfekt i en veske sammen med andre modeller, raptorer og LEGO® Jurassic World figurer for lek og underholdning på reisefot. 
  • Krever ingen batterier! Denne flotte byggeleken for førskolebarn drives av barns fantasi. Dermed kan de utvikle sine kreative ferdigheter mens de finner på spennende eventyr og har det gøy. 
  • Vurderer du å kjøpe dette Jurassic World dinosaurbyggesettet til et barn som ikke har bygget LEGO® sett før? Ikke noe problem! Settet inkluderer en trinnvis, illustrert veiledning som gjør den lett å bygge rett fra esken, selv for nybegynnere. 
  • LEGO® 4+ byggesett gir mindre barn tilgang til et stort univers fullt av filmfavoritter, TV-figurer og hverdagshelter. De lærer å følge byggetrinn og får styrket selvtilliten sin. 
  • Helt siden 1958 har LEGO® klossene oppfylt de strengeste bransjestandarder og våre egne kvalitetskriterier, og det gjør at små hender uten problemer kan sette dem sammen og ta dem fra hverandre. 
  • LEGO® klosser og deler testes grundig, og derfor kan du være trygg på at denne flotte dinosaurbyggeleken for barn oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Den ville sannsynligvis overlevd et dinosaurangrep også!

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Farge
  Flerfarget
  Produsentland
  CN
  Tagline
  Jurassic World
  Weight
  310
  Produktserie
  Jurassic World
  Varemerkenavn
  LEGO
  Alder Fra
  4
  Alder til
  99
  Antall deler
  101
  EAN
  5702016616651

  Anbefalt