X-1 ninjabil LEGO

Kort om produktet

Actionfylt NINJAGO® 2-i-1-kjøretøysett

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

  Om X-1 ninjabil LEGO

  Kjør til kamp mot nindroidekrigerne med denne kjempekule X-1 ninjabilen! Kai med sin lynraske motorsykkel sitter klar til å bli skutt ut fra ninjabilen! Se opp for nindroidekrigerne med jetryggsekk som flyr til angrep! Du må redde NINJAGO® City før du stiller ut Legacy minifiguren av den gylne Cole. Minifiguren er laget i begrenset opplag for å markere tiårsjubileet for LEGO® NINJAGO sett.

  • LEGO® NINJAGO® X-1 ninjabil (71737) er et oppdatert 2-i-1-ninjakjøretøysett med en lekebil med skytefunksjon og en ninjamotorsykkel, som gir barn uendelig mange spennende lekemuligheter. 
  • Imponerende lekesett med fem minifigurer: ninjaene Kai, Jay og Cole Legacy som kjemper mot en nindroidekriger og en mindroide fra sesong 3 av TV-serien. Alle er utstyrt med kule våpen og klare til kamp. 
  • Barn kan trykke på en knapp på X-1 ninjabilen, så «skytes» en motorsykkel styrt av en ninjaminifigur ut fra bilen i full fart. 
  • Inkluderer en gullfarget Legacy samlerminifigur av Cole på en liten sokkel. Minifiguren markerer tiårsjubileet for NINJAGO® produktserien. 
  • Se etter flere gullfargede samlerminifigurer i andre NINJAGO® sett, inkludert Elementturneringen (71735), Kampesteinkaster (71736) og Zanes titanrobotkamp (71738). 
  • Dette ninjalekesettet er en kjempefin bursdags- eller høytidsgave for barn fra åtte år og oppover og gir dem en engasjerende byggeopplevelse. 
  • Lekebilen er 7 cm høy, 23 cm lang og 11 cm bred – en perfekt størrelse for lek hjemme og på farten. 
  • LEGO® NINJAGO® produktserien består av actionfylte lekesett som stimulerer barns lekelyst og interesser og lar dem lære ferdigheter for livet mens de leker ninja. 
  • I mer enn seksti år har LEGO® klossene vært laget av de aller beste kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de er lette å ta fra hverandre hver gang. Du trenger ikke engang å ha ninjaferdigheter! 
  • LEGO® byggeklosser oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder, og det gjør LEGO lekesett til trygge leker for barnet ditt.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Farge
  Rød
  Produsentland
  CZ
  Tagline
  Ninjago
  Weight
  861
  Produktserie
  Ninjago
  Varemerkenavn
  LEGO
  Alder Fra
  8
  Alder til
  99
  Antall deler
  599
  EAN
  5702016888768

  Anbefalt