Detektivbyrå – en krimserie for barn

Detektivbyrå nr. 2 er en bestselgende og populær krimserie for barn, skrevet av krimforfatter Jørn Lier Horst. Handlingen er lagt til Elvestad. Det er en koselig liten småby, men iblant slår idyllen sprekker, og da er Oliver og Tiril i Detektivbyrå nr 2, klare for oppdrag. Sammen med sporhunden Åtto finner de på overraskende avsløringer og uvanlige løsninger.

Detektivbyrå nr 2 passer godt som høytlesningsbøker for barn som liker spenning, men de passer like godt til barn som har knekt lesekoden og kan kose seg med å lese bøkene og løse mysteriene på egen hånd. Har du leseglade barn i alderen 6 år og opp er disse bøkene perfekt å gi i gave.

Her finner du alle bøkene i serien, i tillegg til det populære Detektivspillet og en detektivkoffert med alt man trenger til ekte detektivarbeid.


Kunder anbefaler Detektivbyrå nr. 2-serien

 

«Datteren min på 8 år elsker denne serien. Litt vanskelig å avslutte lesestunden om kvelden, for hun syns de er så spennende.» Aina

 

«Dette er meget godt skrevet. Har sønner på 10 og 13 år, og Jørn Lier Horst-bøkene for barn er vel det som det siste året har blitt best mottatt.» Helge Konrad


Nettleseren din er utdatert

Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.