Karen Elene Thorsen

Insta-kjendis og supersparer Karen Elene Thorsen startet instagramprofilen Fattig student for å dele oppskrifter og råd om hvordan man kan spise billig og godt. Nå har hun over 160 000 følgere på Instragram, og suksessen er blitt bok!

Fattig student

Hva gjør man hvis man er student og har mer lyst til å bruke penger på å være sosial enn på husleie og mat? Karen Elene Thorsen tok utfordringen, og oppdaget at det var mye å spare på å skrive handlelister, eksperimentere med billige basisingredienser og planlegge for en uke om gangen. Resultatet var halverte matutgifter, variert kosthold – og null matsvinn!

Hun gjør nå stor suksess med instagramkontoen @fattig.student, og i denne kokeboka får du 20 av de mest populære ukemenyene for under 250 kroner, smarte restemåltider, sparetips og masse gode råd!

FATTIG STUDENT-BOKA PASSER FOR DEG SOM

elsker god, sunn og rimelig mat

ønsker å bruke pengene dine på noe annet enn mat

liker å teste nye oppskrifter

 

Karens beste sparetips

  • Planlegg handleturen. Skriv lapp. Sjekk hva du har i skapet. Da kjøper du ikke mer enn du trenger. Ikke dra i butikken sulten.
  • Dra til butikken bare en gang i uka. Jo flere ganger du drar dit, dess mer handler du.
  • Ikke kast mat! Kjør en middag på «tomt kjøleskap» minst en gang i uka, for å bruke alle restene. Bra for både lommebok og miljø.
  • Trenger du virkelig seks ulike pålegg til brødskiva? Du klarer deg med to. Spis det opp før du kjøper nytt.
  • Spleis! Inviter venner på tacokveld, eller kjør på med restefest. Alle tar med seg noe de har liggende i kjøleskapet, og lager middag sammen. Det er både kreativt, budsjett- og miljøvennlig – og sosialt!