Lise Finckenhagen er en av våre mest folkekjære kokker og en svært populær formidler av matlaging og kokekunst både via kokebøkene sine, radio, TV og aviser. Finckenhagen er særlig glad i gatemat, dessert og smakfulle grønnsaksretter.

God mat hele uka

I denne boka finner du 130 av folkets favoritter – for første gang samlet mellom to permer. Her inspireres du til å lage velsmakende retter til alle ukens dager og anledninger – fra enkle halvtimesretter og gode grønne middager til fristende fredagskos og tradisjonelle søndagsklassikere. Og naturligvis er det rikelig med oppskrifter på Lise Finckenhagens søte fristelser også!

BØKENE TIL LISE FINCKENHAGEN PASSER DEG SOM

digger smakfull mat til hverdag og fest

elsker å kombinere spennende smaker – til alle dagens måltider

syns grønnsaker i nye varianter er toppen av glede

 

Visste du dette om Lise Finckenhagen?

  • Lise Finckenhagen ble født 11. juni 1976
  • 17 år gammel startet hun som lærling på Bagatelle under Eyvind Hellstrøm
  • Hun ble kåret til Årets unge kokk 1998 i sin tid som dessertsjef ved Bagatelle på slutten av 90-tallet
  • Finckenhagen konkurrerte om å bli Årets kokk 1999 i den internasjonale Bocuse d’Or 2001. Det var første gang kvinner deltok det året
  • Lise Finckenhagen har gitt ut en rekke kokebøker og vært med i mange matlagingsprogrammer på TV
  • Favorittmaten hennes er streetfood i Thailand eller franske skogsduer
  • Lise Finckenhagen fikser ikke makrell i tomat eller hermetisert spagetti à la Capri