Harry Potter – bøkene, filmene og magien

Harry Potter-bøkene og -filmene er en ubestridt verdenssensasjon. Historien om den unge trollmannen Harry Potter er blitt klassikere innen fantasysjangeren og får stadig nye fans i alle aldre. Her har vi samlet et stort utvalg Harry Potter-bøker i ulike utgaver, samt alle filmene fra J.K. Rowlings magiske univers. Og ikke nok med det, vi har også Harry Potter-spill, puslespill og Lord Voldemorts tryllestav! Alt fansen kan drømme om.⚡


Harry Potter – bøker

Vi har Harry Potter-bøker i alle utgaver. Her finner du bøkene som gjør seg i bokhylla, eller pent innpakket som en magisk gave. Du finner utgavene du kan ta med på hytteturen – i sekken, på lesebrettet eller på mobilen din.

 Harry Potter-bøkene i innbundet utgave er perfekt for fansen og samlerne. Gjør samlingen komplett i dag. Magien starter her:

Ta magien fra Harry Potter-universet videre og ut på spillbrettet. Her finner du Harry Potter-spill og puslespill:

Her finner du Harry Potter-serien i pocket – lav pris og enkelt å ta med seg. Harry Potter er en favoritt blant barn og voksne. Dette er en serie som vekker leselysten:

Disse nydelig illustrerte utgavene av Harry Potter-bøkene er perfekte gaver til samlerne, og en fantastisk introduksjon til et magisk univers for de yngre leserne:

Opplev Harry Potter på originalspråket, slik det ble skrevet av J.K. Rowling. Her finner du ulike engelske utgaver:

Harry Potter – lydbok

Harry Potter på lydbok er en magisk lytteopplevelse. Med Harry Potter på øret kan du drømme deg bort i en verden full av trolldom, drager, mot, vennskap og spenning. Harry Potter-lydbøkene på CD er perfekt til bilturen, på hytta eller når du er på reise. Eller du kan laste ned Harry Potter-bøkene på telefonen din med ARK-appen.

Anbefalt

ARK anbefaler Harry Potter

«Harry Potter-serien har skapt noen av mine beste barndomsminner!» Sarah, ARK Kolsås

«Harry Potter var blant bøkene som vekket leselysta hos meg. Og hvem vet. Hadde det ikke vært for dem hadde jeg kanskje aldri blitt såpass glad i litteratur og dermed aldri jobbet i ARK.» Grazyna, ARK Østerås

«Bøkene slutter ikke å overraske og ta uventede vendinger.» Hanna, ARK Kolsås

 

 

Harry Potter – filmer

Harry Potter-filmene er allerede blitt klassikere og ikonisk filmhistorie. Velkommen til en fortryllende verden full av drager, trollmenn, vennskap, magi og mot, i en episk fortelling om det gode mot det onde.

 

Harry Potter i DVD-format er perfekt til filmkvelden med vennegjengen, langhelga på hytta eller som en liten overraskelse til noen som elsker alt som er magisk og spennende:

Her finner du Harry Potter-filmer i ypperste kvalitet. Blu-ray er perfekt for samlerne og Harry Potter-fansen:

Spill og puslespill for deg som vil leve deg inn i Harry Potter-universet på flere vis enn kun gjennom historien


Nettleseren din er utdatert

Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.