🎧Hodetelefoner til lydbok? Klart vi har!

Lydbok gjør at livet smaker bedre – og gode hodetelefoner er glasuren på kaka! Trådløse hodetelefoner gjør lyttingen til en drøm mens du løper i skogen, rusler gatelangs i morgensola eller trekker pleddet over deg på sofaen.

Jabra trådløs hodetelefon Move Style Edition

Jabra Move Style Edition er en on-ear-hodetelefon med behagelig passform. Den er liten og lett, med velbalansert og klar lyd, som er perfekt for lytting til både lydbok og musikk. Hodetelefonen har fått strålende anmeldelser i flere tester!

Finnes i svart, blå og beige.
Pris: 790,-

Koss trådløse øreplugger BT190i

Liker du å høre på lydbok mens du går tur eller trener? Da er Koss trådløse øreplugger BT190i det rette valget! In-ear-proppene tåler fuktighet og passer godt til trening og et aktivt liv. Koss BT190i er særlig gode på mellomtoner og mindre basstunge enn andre Koss-produkter. Dette gjør dem perfekte til lydbok!

Finnes i svart og hvit.
Pris: 499,-

Jabra trådløs hodetelefon Elite 85h

Jabra Elite 85h er toppen av kransekaka! Hodetelefonen er trådløs og behagelig å ha på over tid. Den har aktiv støyreduksjon, lang batteritid (opp til 36 timer), trendy design og revolusjonerende Smart-Sound-teknologi, som analyserer lydmiljøet rundt deg.

Finnes i svart, blå og beige/gull.
Pris: 2 990,-