Rampenissen

Lag en morsom og annerledes adventstid med rampenissen. Han sniker seg rundt når vi andre sover og er full av både nissestreker og rampenissetriks. Her er alt du trenger for å skape en magisk førjultid for barna.

Får din familie besøk av rampenissen i år?

Det går sakte, men sikkert mot den tiden av året vi alle elsker. Gatene blir pyntet til jul, kveldene blir mørkere og været blir kaldere. Det er en hektisk tid som består av mye kos, forventninger og undring, spesielt for de minste. Gå en annerledes førjulstid i møte – og introduser hele familien for rampenissen!

Rampenissen er en liten skøyer som besøker familien hver eneste dag i desember frem til julaften. Han finner på alle slags skøyerstreker og sprell mens alle i huset sover, og han er til stor glede for hele familien. Hvorfor ligger det godteri i stekepanna, eller såpe i kjøleskapet? Jo, det hele har selvfølgelig en naturlig forklaring. Ta med hele familien på eventyr, mens dere leter rundt i huset etter hva slags sprell rampenissen har funnet på denne gangen.

Rampenissen er en annerledes julekalender, til begeistring for de minste. Det handler om å tilbringe tid sammen, og sette pris på de små øyeblikkene i en hektisk hverdag. Vi kan alle kjenne på gavepresset i førjulstiden, og det er lett å glemme hva denne tiden burde dreise seg om. Heldigvis er rampenissen her for å minne oss på at julen ikke bare handler om gaver, men om å skape gode minner med de vi er glad i. Det er en tid for forundring og glede. Så, legg alle gjørelister til side, og bruk tiden med familien.

Rampenissen

Desember kan være en travel tid – derfor er skøyerstrekene lagt opp til å skulle passe enhver familie. I boken «Rampenissens ABC – 240 små og store rampestreker» finner du både tips og triks som krever mye planlegging og rekvisitter, til små ting du kan gjøre i en fei på morgenen før barna våkner. Opplev spenningen med barna ettersom de leter seg rundt i huset, og undrer hva slags fanteri rampenissen har funnet på denne gangen. Kanskje har rampenissen satt seg fast i miksmasteren, eller laget seg et spa-hotell på badet?


Rampenissen

Historien om rampenissen er basert på den verdensomspente barneboken «Elf on the Shelf», om alle alvene som blir utsendt av julenissen i desember for å finne ut hvem som er «snill» eller «slem». Kalenderen har virkelig inntatt de norske hjem de siste årene, og bidrar til å dra fokus vekk fra gaver og over på det å ha det gøy sammen som en familie – og nyte den fantastiske tiden vi har i møte. Du kan enten selv være kreativ og skape dine egne skøyerstreker, eller bruke de som allerede står i boken. Der finner du alt fra små hyss til utspekulerte rampestreker. Det viktigste er ikke hva slags ting du finner på, men å skape gode minner for barna.

De aller fleste triksene innebærer ting som man allerede har rundt i huset som dopapir, godteri og kjøkkenutstyr. Så det eneste du trenger for å komme i gang med adventskalenderen er en rampenisse, og gøyal kreativitet!


Nettleseren din er utdatert

Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.