HURRA FOR ALLER FØRSTE SKOLEDAG!

Nå lanserer vi årets nye skolesekker fra BECKMANN: 22-liters-sekkene leveres i 6 ulike design – alle med forbedret ergonomi og synlighet i trafikken. Ta turen til nærmeste ARK-butikk, så får du all hjelpen du trenger til å velge riktig sekk og justere den så den sitter som den skal!

KJØP SEKKER ETTER KLASSETRINN

ARKs 5 SEKKVETTREGLER

1


SKULDERREIMER

Skulderreimene skal ikke være for brede. Det kan føre til hodepine og nakkeplager.

2

BRYSTREIM,
HOFTEREIM OG TOPPSTRAMMER

Brystreim og hofterreim er viktig for å fordele vekten, at sekken sitter tett inntil ryggen og avlaster vekt på skuldre, nakke og rygg.

3

BARNEVENNLIGE
STROPPER OG REIMER

Toppstrammerne sørger for at sekken sitter tett og følger barnets rygg. Barnet må kunne håndtere stropper og reimer selv. La dem prøve!

4


IKKE FOR STOR SEKK

Bæreegenskapene blir dårlige hvis sekken er for stor. Den skal ikke være bredere enn skuldrene og ikke henge ned på rompa – selv når den er pakket.

5


INNVENDIGE ROM

Små barn skal ikke bære tungt. Innvendige rom gjør det enklere å pakke smart og sørge for god vektfordeling. Det tyngste skal alltid innerst mot ryggen.

 

IPSOS MMI TESTVINNER!

 

Classic 22 liter serien til Beckmann er testvinner hos IPSOS MMI sitt store skolesekk test. Hvor fysioterapeuter, barn og foreldre har testet sekker fra blant annet Bergans, LEGO, Jeva, Troll og Ergobag.

Beckmann skiller seg sterkest ut på følgende punkter:

- Sitter riktig på barnets rygg.
- Sekkens vekt hviler på skuldre, korsben, hofter.
- Vekten trekkes inn mot ryggen.
- Lufting i rygg.
- Kvalitet/levetid på polstringer.
- Grei å justere i forhold til barnets klær (vinter/sommer).
- Enkelt å justere i forhold til barnets klær

knapp