Du fucker med hjertet mitt nå

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (3 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk
Alexander Fallos debutsamling, kjent fra Instagram.

Kort om boken

Diktene i Alexander Fallos debutsamling, du fucker med hjertet mitt nå, kretser rundt et parforhold som tar slutt, tapet av en far og tomheten som oppstår når man for første gang i livet står helt alene. Jeget i diktene tegnes gradvis opp ved hjelp …

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Du fucker med hjertet mitt nå

  Diktene i Alexander Fallos debutsamling, du fucker med hjertet mitt nå, kretser rundt et parforhold som tar slutt, tapet av en far og tomheten som oppstår når man for første gang i livet står helt alene. Jeget i diktene tegnes gradvis opp ved hjelp av ubesvarte setninger og tidvis patetiske, stille rop. Alexander Fallo er for tiden en av Norges mest populære poeter. I over seks år har han publisert dikt på Instagram, hvor han når ut til 20.000 følgere. Fallo har vært innom Forfatterstudiet i Tromsø og Westerdals School of Communication. Han har publisert dikt og tekster i flere antologier gjennom det siste tiåret, men dette er hans debut.


  «Fallo forteller åpenhjertig om ubesvarte anrop i sin debuterende diktsamling. (...) den særegne stemmen kan ingen frata ham.» «(... ) de færreste diktdebutanter formulerer seg like selvsikkert som Fallo. (...) Det er den vakre, ignorante, dekadente elskeren som er poetens fryd og smertepunkt. Bokens beste dikt er beiske betraktninger over elskerens vesen og deres relasjon.» «Fallo er en av flere poeter som når ut til mange lesere via sosiale medier. Han har publisert dikt på instagram i over seks år - der han har over 20.000 følgere. Han har også fått publisert flere dikt i antologier, men dette er hans første bok. Diktene i boken handler om parforhold som tar slutt, tapet av en far og tomheten som oppstår når man for første gang i livet står helt alene. »

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2020
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202659523
  Sider
  174
  Emne
  Height
  185
  Width
  125
  Vekt
  296

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.