Lincoln Highway

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (2 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Ny bok fra forfatteren av En gentleman i Moskva! Juni 1954. Atten år gamle Emmett Watson blir kjørt hjem til Nebraska av bestyreren på straffeanstalten i Kansas hvor han har sonet femten måneder for uaktsomt drap. Med en mor som forlot dem for ma…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Lincoln Highway

  Ny bok fra forfatteren av En gentleman i Moskva! Juni 1954. Atten år gamle Emmett Watson blir kjørt hjem til Nebraska av bestyreren på straffeanstalten i Kansas hvor han har sonet femten måneder for uaktsomt drap. Med en mor som forlot dem for mange år siden, en far som nylig har dødd, og familiegården lagt ut på tvangssalg, har Emmett en plan om å hente sin åtte år gamle bror og dra vestover for å starte et nytt liv. Men etter at bestyreren kjører sin vei oppdager Emmett at to venner fra straffeanstalten hadde gjemt seg i bilens bagasjerom. Sammen har de to lagt en helt annen plan for Emmetts fremtid, en plan som vil ta dem på en skjebnesvanger reise i motsatt retning - til New York City.


  "La for all del Amor Towles ta deg med på denne road trip.en! «Lincoln Highway» bobler over av skarpe betraktninger og fortellerglede." "Towles besitter en Jan Kjærstadsk evne til å skape unike stemmer og pusle sammen historier med en haug av forskjellige biter. Eve-Marie Lund har gjort en bragd med å oversette boka og beholde essensen i karakterene. (...) sjeldent medrivende lesing, og det fra begynnelse til slutt." "Perfekt sommerlesing." "Klokt og enormt underholdende . gjennomsyret av lys, vidd og ungdommelighet." "Lincoln Highway er en lang og svingete vei, men en vei som Towles. brokete gjeng navigerer med hjerne, hjerte og mot."

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2022
  Forlag
  Press
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788232804474
  Sider
  559
  Originaltittel
  The Lincoln Highway
  Sted
  Høyde
  217
  Bredde
  153
  Vekt
  710
  Oversatt av
  Lund, Eve-Marie

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.