Vill kunnskapslik overlister du revolusjonen

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Ingen kan vel bedre enn Anders Indset skrive en slik inspirerende øyenåpner om å bygge bro mellom filosofi, næringsliv og . rock.n. roll? . Professor Yves Pigneur, University of Lausanne, sammen med Alex Osterwalder forfatter av Business Model Gener…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Vill kunnskap

  Ingen kan vel bedre enn Anders Indset skrive en slik inspirerende øyenåpner om å bygge bro mellom filosofi, næringsliv og . rock.n. roll? . Professor Yves Pigneur, University of Lausanne, sammen med Alex Osterwalder forfatter av Business Model Generation og på «Thinkers50»-listen. «Informasjonshjulet spinner nå så fort at de fleste av oss lever i en dis. Hvordan kan vi trives i denne desorienterte tilstanden? Anders Indsets optimistiske primalskrik forteller oss at jo, vi kan overliste de raske forandringene og disrupsjonen rundt oss og det må vi, om vi skal kunne forvalte fremtiden på intelligent vis.» . Marshall Goldsmith, ledelses-coach, forretningsmentor og forfatter på New York Times. bestselgerliste, rangert som verdens fremste ledelsestenker av Thinkers50. «Et friskt perspektiv på hvordan vi kan gjenoppdage tenkningens kunst og bygge bro mellom filosofi og virksomhet; provoserende lesning, som gir veiledning om hvordan man kan sikre seg et forsprang i disrupsjonsspillet.» . Whitney Johnson, ledelsestenker på Thinkers50-listen, forfatteren bak den kritikerroste Disrupt Yourself: Putting the Power of Disruptive Innovation to Work. «Et engasjert manifest om vår raske verden. Anders byr oss løsninger for dagens utfordringer og viser oss alle hvordan vi kan forme det som ligger foran oss.» . Professor Sydney Finkelstein, Tuck School of Business at Dartmouth College, forfatter av bestselgeren Superbosses. Anders Indset er en av verdens ledende forretningsfilosofer, og sparringpartner til internasjonale konsernsjefer og politiske ledere. Med titler fra mediene som «Digital Jesus» eller «Rock.n.Roll Platon» er han for tiden en av de mest ettertraktede keynote-speakerne i Europa med sine tilnærminger til praktisk filosofi.


  «Informasjonshjulet spinner nå så fort at de fleste av oss lever i en dis. Hvordan kan vi trives i denne desorienterte tilstanden? Anders Indsets optimistiske primalskrik forteller oss at jo, vi kan overliste de raske forandringene og disrupsjonen rundt oss . og det må vi, om vi skal kunne forvalte fremtiden på intelligent vis.» «Et friskt perspektiv på hvordan vi kan gjenoppdage tenkningens kunst og bygge bro mellom filosofi og virksomhet; provoserende lesning, som gir veiledning om hvordan man kan sikre seg et forsprang i disrupsjonsspillet.» «Et engasjert manifest om vår raske verden. Anders byr oss løsninger for dagens utfordringer og viser oss alle hvordan vi kan forme det som ligger foran oss.» Professor Sydney Finkelstein, Tuck School of Business at Dartmouth College, forfatter av bestselgeren Superbosses.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2019
  Forlag
  Hegnar media
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788271463601
  Sider
  194
  Originaltittel
  Wild knowledge
  Høyde
  218
  Bredde
  154
  Vekt
  336
  Oversatt av
  Kvalheim, Espen

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.