Tre dager

Forfatter , Del 9 av serien Ewert Grens
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (4 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

En skikkelig fin bursdagskake. Fem røde lys. Forventninger. Ikke kunne hun vite at denne dagen skulle forandre så mange menneskers liv. Og enda mindre forandre kriminalkommissær Ewert Grens liv, og undercover-agenten Piet Hoffmanns liv. Alt Zana vil…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Tre dager

  En skikkelig fin bursdagskake. Fem røde lys. Forventninger. Ikke kunne hun vite at denne dagen skulle forandre så mange menneskers liv. Og enda mindre forandre kriminalkommissær Ewert Grens liv, og undercover-agenten Piet Hoffmanns liv. Alt Zana ville da hun fylte fem år, var å synge bursdagssangen og slippe å se mennesker dø.


  «Roslund er forferdelig dyktig ...» «(Anders Roslund) er velfortjent en av bestselgerne, og romanene hans holder alltid en høy standard ... ambisiøs ordsmed ... skaper en gjennomgående spenning ... Jamåhunleve er blant årets beste, og umulig å legge fra seg. » «Se til at du ikke har noen avtaler de nærmeste timene, for du kommer ikke til å legge boken fra deg ... Den eneste bakdelen er at det blir vanskelig å synge Ja må hon leva uten at noe uhyggelig skurrer i bakgrunnen ...» «En hjerteskjærende thriller som tar pusten fra deg, om skruppelløs våpenhandel, skuddvekslinger og alle de underliggende årsakene. Men mest av alt om hvordan en oppvekst med vold og våpen kan virke inn på et barns perspektiv ... Definitivt en av årets beste og samtidig en av de mest tragiske. » «Jamåhunleve er like velfortalt og spennende som (Roslund og Hellströms) tidligere romaner. Karakterskildringene er ekstraordinære ... alt i alt er dette en fantastisk thriller om organisert kriminalitet og hevn, men også om tillitt og lojalitet. » «... en ny pageturner ... sprekt språk ... Smart, tankevekkende og utrolig velskrevet ...» «Snart har du sunket inn i en intro så skremmende at den vil være vanskelig å glemme ... Roslunds krimroman er av den hete, actionpakkede sorten, og du vil lese den med høy puls og en konstant følelse av ubehag ... et gripende og smart plott ...» «Umulig å legge fra seg.» «Anders Roslund er uten tvil en av tungvekterne innen svensk krim ... For en intro!»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2021
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202650186
  Sider
  475
  Originaltittel
  Jamåhonleva
  Sted
  Height
  212
  Width
  134
  Vekt
  564
  Oversatt av
  Gundersen, Henning J.
  Nummer
  9

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.