Direkte rødt

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (2 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Direkte rødt av André Valer forteller om alle nederlagene og oppturene, når en tenåring er på vei mot den store fotballdrømmen. Jimmy Parkas er en temperamentsfull og hardtskytende 13-åring. Jimmys bestefar flyktet fra Ungarn etter den sovjetiske i…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Direkte rødt

  Direkte rødt av André Valer forteller om alle nederlagene og oppturene, når en tenåring er på vei mot den store fotballdrømmen. Jimmy Parkas er en temperamentsfull og hardtskytende 13-åring. Jimmys bestefar flyktet fra Ungarn etter den sovjetiske invasjonen i 1956. Når Jimmy står overfor vanskelig motstand blir bestefaren en viktig støttespiller. Direkte rødt passer for barn fra 10-14 år, men kan også leses av ungdom. Boken er illustrert av Oscar Jansen.


  «Dette er også en bok som bør appellere til trenere, ledere og foreldre i fotballmiljøet. Forfatteren har lykkes svært godt med å synliggjøre en rekke problemstillinger som man møter i et lokalt fotballmiljø som bør gi ettertanke. Og bidra til økt debatt omkring hva som må være sentralt og viktig for å bygge ett godt, trygt og spennende miljø for unge fotballspillere.» «Direkte rødt speiler fotballivet på en spennende og gjenkjennelig måte. Anbefales på det varmeste!» «Boka beskriver på en mesterlig måte hvordan fotballen påvirker hele livet.» «Boka gjorde ordentlig inntrykk på meg. Fantastisk lesning!» «Ei barnebok/ungdomsbok som vil mye om viktige ting: familie, historie, samhold, selvkontroll, selvrespekt og fotball - og som lykkes med å få det til å henge sammen. » «Dette er en tøff bok. En vond bok. Men også en engasjerende, varm og klok bok. [...] Jeg håper denne boken finner lesere. Og jeg håper kanskje spesielt at ikkelesere finner denne boken. Og dermed ender opp som lesere. [...] denne boken er ekte. Ekte smerte, ekte frustrasjon, ekte sorg og ekte glede.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2018
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202566500
  Sider
  192
  Høyde
  226
  Bredde
  165
  Vekt
  458
  Illustrert av
  Jansen, Oscar

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.