Takkemat

Takkemat

flat mat på takke og i panne

Pris
399,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Forlag Kagge
Språk Bokmål
ISBN 9788248917762
Sider 158
Emne Bakverk
Se flere detaljer  

Om Takkemat

«Takkemat» inneholder en rekke inspirerende oppskrifter på tradisjonsrike retter, som søstrene og takkeentusiastene Ane og Gry har med seg fra barndommen, eller som de har fått fra andre. Her er tykklefse, tynnlefse, Nordlandslefse, trønderpjalt, kjøttlefse, krinalefse og ikke minst møsbrømlefse, ulike flatbrød, sveler og lapper, pannekaker, scones og potetkaker, og masse annet godt. Takken er super til tradisjonsmat, men også til retter som wraps, tortilla og nanbrød. Her er i tillegg oppskrifter på småretter og middager, som kjøttkaker og fiskekaker. Alt kan man praktisk talt lage på en takke. Har du ikke en, kan du bruke stekepanne. Fordelen med en takke, derimot, er at du kan lage mye mat samtidig, og dermed spare tid. Og så er det en sosial måte å lage mat på. Det er koseligere å være sammen med gjestene enn å stå å steke for seg selv. Takken er et samlingspunkt. De inspirerende oppskriftene på takkemat får du i denne boka!


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet.

Anbefalt


Tips en venn