Hverdagsnorsk

Hverdagsnorsk

grunnkurs i norsk språk

Pris
119,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Pocket
Utgivelsesår 2017
Forlag Fagbokforl.
Språk Bokmål
ISBN 9788211025760
Sider 94
Originaltittel Vardagssvenska
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Pocket Bokmål
Pocket Bokmål

Om Hverdagsnorsk

Hverdagsnorsk - Grunnkurs i norsk språk er en praktisk lærebok for innvandrere som nylig har kommet til Norge. Boka passer for norsktrening og innledende språkopplæring i regi av mottak, frivillighet eller voksenopplæringssentre. Den egner seg også for innvandrere som lærer seg grunnleggende norsk og praktisk kommunikasjon på egen hånd. Boka dekker kommunikasjonsbehovene den første tiden i Norge og legger til rette for å praktisere språket i hverdagssituasjoner. Den legger et godt grunnlag for videre språkopplæring. De fire første kapitlene tar for seg presentasjon, daglige gjøremål, arbeidsliv og lokalmiljø. Det femte kapitlet gir kortfattet og nyttig informasjon om Norge og norsk kultur. I boka finnes det også en bildeordliste og tips til lærer eller norsktrener. Boka omfatter også gratis lydbok og nettressurs samt lydstøtte på arabisk, somali, tigrinja og dari. Få oversikt over innholdet her.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn