Kafeen på Roscarbury Hall

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (4 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Søstrene Ella og Roberta O'Callaghan bor i hver sin fløy av en forfallen irsk herregård. De har ikke snakket sammen på flere år, og kommuniserer bare gjennom å skrive lite hyggelige lapper til hverandre. Ella forsøker å holde kreditorene unna og red…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Kafeen på Roscarbury Hall

  Søstrene Ella og Roberta O'Callaghan bor i hver sin fløy av en forfallen irsk herregård. De har ikke snakket sammen på flere år, og kommuniserer bare gjennom å skrive lite hyggelige lapper til hverandre. Ella forsøker å holde kreditorene unna og redde familieeiendommen ved å åpne kafé i ballsalen - noe Roberta er sterkt imot. Amerikanske Debbie er på jakt etter sin biologiske irske mor, men når hun forsøker å finne ut hvem hun egentlig er og hva som skjedde med moren, blir hun møtt med taushet og løgner i det lokale klosteret. Når Debbie tilbyr seg å hjelpe til i kafeen, trappes krigen mellom de to søstrene opp. Og når hun til slutt begynner å få hull på sannheten, avdekkes samtidig en adopsjonsskandale som ryster både lokalsamfunnet og de to krigførende søstrene.


  «... en romantisk skrivestil som trekker oss inn i en verden som er rustikk, elskverdig og pittoresk, men hvor skandalene ligger på lur.» «Hemmeligheter dukker opp, her er et stort vendepunkt, og denne freidige tårepersen ender med en velbegrunnet og velkalkulert emosjonell finale.» «En rørende fortelling om tap, kjærlighet og forsoning.» «Velskrevet, rørende og modig.» «En varm og engasjerende historie i en unik og original ramme.» «En fantastisk fortelling om to kvinner med mot til å konfrontere urett som ble begått i fortiden og kaste lys over en mørk del av Irlands nyere historie.» «En svært engasjerende debutroman du ønsker å dykke ned i.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Bazar
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202512408
  Sider
  333
  Originaltittel
  The ballroom café
  Sted
  Høyde
  212
  Bredde
  140
  Vekt
  428
  Oversatt av
  Fitzgerald, Line Gustad

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.