Hvordan fatte matteløsningen er enklere enn du tror

Bli kvitt mattestrevet – en gang for alle!

Kort om boken

Den effektive måten å bli god i matte på! Forfatterne Anne Lene Johnsen og Elin Natås har lenge høstet stor anerkjennelse for sitt arbeid med å hjelpe barn og ungdom til å bli gode i matte – på en enkel og effektiv måte. Hvordan fatte matte er en re…
129,-
Format/språk
Format
Forklaring av formater

  Om Hvordan fatte matte

  Den effektive måten å bli god i matte på!

  Forfatterne Anne Lene Johnsen og Elin Natås har lenge høstet stor anerkjennelse for sitt arbeid med å hjelpe barn og ungdom til å bli gode i matte – på en enkel og effektiv måte.

  Hvordan fatte matte er en revolusjonerende matteguide. Boken stikker hull på myten om at pugging er måten å bli god i matte på. Ved å heller rette opp i «grunnmuren» kan du hjelpe barnet å oppnå fantastisk fremgang.

  Boken viser hvilke steder i grunnskolens mattepensum barn og ungdom alltid sliter med, og hvorfor. I tillegg viser den hvordan man løser dette på den mest effektive måten. Foreldre trenger ikke selv å være flinke i matte for å kunne hjelpe barnet.

  Alt du trenger er en elev i grunnskolen og viljen til å hjelpe. Boken er lett å forstå og finne frem i, og er skrevet i et muntlig språk med enkle forklaringer på hvert område.

  Følg oppskriftene i boken og bli kvitt mattestrevet – en gang for alle!

  • Skaper en solid grunnmur som barnet kan bygge videre på • Anbefales alle som synes matte er frustrerende og vanskelig • Eliminerer leksekrig og frustrasjon • Passer for barn i barnehage- og skolealder, ungdom og voksne Alt du trenger for å bli god i grunnskolematte – samlet i én bok!

  «Slik jeg ser det, satses det i feil ende i matematikkundervisningen. Med denne boken kan alle elever få muligheten til å oppleve mestring og matteglede!» Grete Kullerud Bauck, erfaren mattelærer og SFO-leder

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Panta
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788279008439
  Sider
  288
  Emne
  Grunnskolen, Matematikk
  Illustrert av
  Røst, Kine

  Anbefalt

  Anbefalt