Fra naturens spiskammer

Fra naturens spiskammer
Pris
Pris
179,- 179,-
Innbundet
Naturen er vidunderlig – ta den med hjem og spis den!
Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205491779
Sider 304
Emne Botanikk; Mat og drikke
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Pocket Bokmål

Om Fra naturens spiskammer

Naturen er vidunderlig – ta den med hjem og spis den! I boken finner du femti spiselige ville vekster, med bruksforklaring. Løp ut i det grønne og plukk i vei.

Dette er en inspirasjonsbok og en kokebok, som handler om å ta turen ut i naturen og nyte alt det naturen har å by av på ville vekster, bær og sopp. Boken presenterer femti spiselige ville vekster du finner her i landet. Den viser hvordan man kan bruke de ulike vekstene i en matrett, som krydder eller bare som garnityr. I boken er det artsbestemmende bilder av alle plantene (fotografert ovenfra på en lys eller mørk bakgrunn) og en introduksjonstekst til hver vekst, slik at den skal være enkel å finne (og ikke til å ta feil av). Boken har mer enn 75 oppskrifter.

Anne Mæhlum har jobbet som AD/designer og arbeider nå som matstylist. Hun har hele livet vært en aktiv sanker og er en lide nskapelig hageeier. Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley er to av våre fremste matfotografer, i tillegg er Nina en ivrig hage- og blomsterfotograf.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
1
4
1
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Bjørn Hansen
13. mars 2018

Fra naturens spiskammer

En meget oversiktlig og godt illustrert bok. Lett og bli glad i boken og inspirerer til å gå i skogen og plukke urter. Flotte oppskrifter.


Ord som beskriver produktet:

God,Anbefaler


Rapporter om upassende innhold

Anbefalt


Tips en venn