Reisen til Havanna

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (2 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

En dramatisk fortelling om mennesker på flukt og drømmen om frihet. Reisen til Havanna er en viktig roman som kaster lys over en mindre kjent del av krigshistorien. Berlin, 1939: Byen er dekket med røde, hvite og svarte flagg, og der familien Rosent…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Reisen til Havanna

  En dramatisk fortelling om mennesker på flukt og drømmen om frihet. Reisen til Havanna er en viktig roman som kaster lys over en mindre kjent del av krigshistorien.

  Berlin, 1939: Byen er dekket med røde, hvite og svarte flagg, og der familien Rosenthal en gang fant venner, møter de nå lukkede dører. Det begynner å bli farlig for 12 år gamle Hannah og familien, og når skipet St. Louis skal frakte jødiske passasjerer fra Berlin til asyl på Cuba, øyner de et håp om å overleve. Hannah inngår et løfte med bestevennen, Leo: Hva enn som skjer, skal de alltid ha en framtid sammen.

  New York, 2014: Den 12 år gamle Anna Rosen mottar en mystisk pakke fra Cuba, som inneholder brev og bilder av hennes avdøde fars familie – en familie hun aldri har møtt. I et forsøk på å forstå farens ukjente fortid, reiser Anna og moren til Havanna.

  Med utgangspunkt i en sann historie har Correa skrevet en vakker og rørende roman om savn og håp. Reisen til Havanna er et godt valg for deg som likte Saras nøkkel av Tatiana de Rosnay.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Gyldendal
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788205498952
  Sider
  399
  Originaltittel
  La niña alemana
  Related products
  20161005122421714
  Height
  216
  Width
  139
  Vekt
  487
  Oversatt av
  Dimmen, Guro

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.