Dager jeg har glemt

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

David drømmer om jenter og å spille i band. Han er "buddies for life" med Tom, og livet skal vare evig. Denne sommeren møter David Lise, og de blir kjærester. Sammen med kompisgjengen til David drar de opp i skogen hvor de drikker, ljuger og fortel…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Dager jeg har glemt

  David drømmer om jenter og å spille i band. Han er "buddies for life" med Tom, og livet skal vare evig. Denne sommeren møter David Lise, og de blir kjærester. Sammen med kompisgjengen til David drar de opp i skogen hvor de drikker, ljuger og forteller skumle historier. I løpet av sommeren er det likevel noe som skjer. Dager jeg har glemt er en nyskapende illustrert roman. Det er en sterk fortelling hvor tekst og bilder noen ganger samarbeider, andre ganger glir de fra hverandre og åpner opp for den grusomme sannheten. Gjennom jeg-fortelleren David får vi et nært bilde av en ung gutts tanker og følelser og hvordan forferdelige hendelser snur opp ned på alt.


  "Elegant og brutal tegneserie- roman med originalt tema. Det som gjør boka fortellerteknisk elegant er at Noguchis ekspressive og dramatiske svart-hvitt tegninger forteller det David ikke sier. Denne vekselvirkningen gjør «Dager jeg har glemt» original og effektiv. Med et driv, tempo og dramatikk som kjennetegner Svingen på sitt beste." "Skarp skildring av ungdom i drift, vennskap, kjærlighet, håpløshet, usikkerhet og forferdelse." "Godt forsøk på å skrive en norsk tegneserieroman."

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2007
  Forlag
  Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788204138774
  Sjanger
  Height
  212
  Width
  148
  Weight
  540
  Illustrert av
  Noguchi, Mikael

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.