Mannen som gikk gjennom lydmuren

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (3 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Birger Brunkeberg har et fett liv. Han har nemlig en diger platesamling og en god kamerat i fengsel. Men en dag ringer det på døra og virkeligheten kommer inn i livet hans med en hard knyttneve. Mannen som gikk gjennom lydmuren er historien om den l…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Mannen som gikk gjennom lydmuren

  Birger Brunkeberg har et fett liv. Han har nemlig en diger platesamling og en god kamerat i fengsel. Men en dag ringer det på døra og virkeligheten kommer inn i livet hans med en hard knyttneve. Mannen som gikk gjennom lydmuren er historien om den lykkelige musikkelsker og livet han ikke visste at han savnet. Feelgood rock'n'roll-roman!


  "Arne Svingens seneste bok må kunne kalles en skikkelig feelgoodroman. Bland Nick Hornby og Fredrik Backmann, så vet du omtrent hvordan den låter." "[...] en roman som i både stil og tempo minner om en rockelåt, og som med bokens egen terminologi kunne ha vært skrevet av Dr. Feelgood." "Lesere av Arne Svingens barne- og ungdomsbøker vil nikke gjenkjennende til den språklige lekenheten og uslitelige galgenhumoren (...) Forfatteren tar denne sannsynligvis nokså utbredte personlighetstypen på kornet." "Romanen gir altså assosiasjoner til Nick Hornby, ikke minst «High Fidelity» og «Gutter er gutter». Birger er en sjarmerende nerd" «Det bobler godt når Arne Svingen leverer en ny bok, det være seg barne- og ungdomsbøker, eller som her en voksenroman. Her får han dessuten strø om seg med sin kunnskap om populærmusikk. (...) Svingen har gang på gang bevist at han er en kløktig historieforteller, og når han hiver inn en passe dose med feelgood-faktor som her, blir det ganske så underholdende»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2015
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202491529
  Sider
  223
  Høyde
  212
  Bredde
  138
  Vekt
  350

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.