Becks siste sommer

Forfatter
«Helt perfekt sommerbok!» VG, terningkast 6

Kort om boken

Benedict Wells' debutroman fra 2008 utgis endelig på norsk våren 2020. Becks liv er ikke noe å misunne ham. Det ble ingenting av musikerkarrieren, hans faste jobb som lærer kjeder ham, og kjærlighetslivet er en katastro…
Fri frakt
349,-
Butikkpris 399,-
Spar 50,-
Format/språk (2 forskjellige)
Format
E-Bok
Becks siste sommer
E-Bok
Bokmål
244,-
Forklaring av formater

  Om Becks siste sommer

  Benedict Wells' debutroman fra 2008 utgis endelig på norsk våren 2020. Becks liv er ikke noe å misunne ham. Det ble ingenting av musikerkarrieren, hans faste jobb som lærer kjeder ham, og kjærlighetslivet er en katastrofe. Men så oppdager han outsideren Rauli Kantas fra Litauen i klassen sin - et musikkgeni som både synger og spiller elgitar som en gud. Som manager for denne mystiske gutten prøver Beck en siste gang å bevise noe for seg selv, men han har ingen anelse om hva han begir seg ut på ...

  Becks siste sommer er en tragikomisk roman om tapte sjanser og gamle drømmer, om kjærligheten, Bob Dylan og en roadtrip til Istanbul. Om en magisk sommer der på nytt alt synes mulig - og der alt står på spill. Snål, morsom, klok og rørende.

  Benedict Wells har vært en av de virkelige store sensasjonene på det tyskspråklige bokmarkedet de siste årene. Etter godt salg av sine to første romaner, slo han definitivt gjennom med Ut av ensomheten, som lå sammenhengende i toppen av de tyske bestselgerlistene i nesten to år, og som ga ham bl.a. EUs litteraturpris. Wells har imponert både kritikere og bransjefolk - men fremfor alt har han nådd frem til helt nye lesergrupper. I Tyskland snakker man om Wells-leserne som en egen ny gruppe i markedet.

  «Benedict Wells har blitt kalt «wunderkind» i tysk presse og minner litt om en krysning mellom Lars Saabye Christensen, Nick Hornby og John Irving….«Becks siste sommer» er nemlig enda mer sjarmerende, rett og slett en perfekt sommerbok, lettlest og fengende som en irriterende god poplåt.» Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2020
  Forlag
  Press
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788232803392
  Sider
  390
  Originaltittel
  Becks letzter Sommer
  Oversatt av
  Lane, Miriam

  Anbefalt

  Anbefalt