Sterkere

fra trent til veltrent

Sterkere
Pris
Pris
399,- 399,-
Pocket
Format Pocket
Utgivelsesår 2017
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205497122
Sider 295
Emne Styrketrening

Om Sterkere

Vil du komme videre med styrketreningen? Sterkere. Fra trent til veltrent har planen som gir resultater!

Har du trent styrke en stund, men ikke fått de resultatene du vil ha? For å komme videre kreves det målrettet trening over tid, og enda viktigere: riktig trening over tid. Jo bedre trent du er, desto viktigere er detaljene, både når det gjelder valg av øvelser, teknikk, kosthold og treningsprogram.

Denne inspirerende og instruktive treningsboka gir deg svarene, uavhengig av hvilket nivå du er på. De to treningsekspertene Christensen og Norum legger stor vekt på konkrete råd som du umiddelbart kan ta i bruk. De bygger på moderne forskning om trening så vel som sine egne erfaringer gjennom tusenvis av PT- timer.

Boka inneholder tre essensielle redskaper for at du skal lykkes: Kostholdsplanleggeren, Teknikkveilederen og Treningsplanleggeren. Ved å bruke disse vil du få det resultatet du ønsker deg.

Sterkere. Fra trent til veltrent er uunnværlig for deg som vil drive målrettet styrketrening. Forfatterne Benjamin Christensen og Martin Norum står bak boken Bygg muskler! (2013) og er to av landets fremste eksperter på styrketrening.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt