Alene hjemme

Alene hjemme

kokebok for små husholdninger

Pris
399,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk – hent når det passer innen 48 timer. Rabatten trekkes fra når du betaler i butikken.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

MIDLERTIDIG UTSOLGT

Fri frakt på kjøp over 249,-
ARKs anbefaling
(1)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus MIDLERTIDIG UTSOLGT
Format Innbundet
Utgivelsesår 2012
Forlag Font
Språk Bokmål
ISBN 9788281692084
Sider 345
Illustrert av Benjaminsen, Alexander

Om Alene hjemme

Bent Stiansen er verdensmester i kokkekunst og en av Norges beste formidlere av matbordets gleder. De fleste kokebøker har oppskrifter for fire personer, mens 67 % av norske husholdninger består av én eller to personer. Stiansen har derfor bestemt seg for å lage en sjenerøs kokebok med oppskrifter for én og to personer. Her får du 160 nylagde hverdagsretter som erenkle, gode, raske og næringsrike. I tillegg får du: Tips og råd om kjøkkenutstyr og viktige basisråvarer Basisteknikker for matlaging og råd om organisering av kjøkkenet Bents ti matvettregler Nærmere 100 illustrerte steg-for-steg-beskrivelser Oppskriftsregister og råvareregister Egen webside med filmer, handlelister m.m.

«Enkelt, informativt og lekkert.» Adresseavisen "En bok jeg kommer til å bruke flittig." Trønder-Avisa "Elegant og vakkert om mat til deg som er alene. På hver eneste side får man lyst til å legge boken fra seg og bevege seg bort til kjøkkenbenken. Anbefales til alle små husholdninger." Fædrelandsvennen "En perfekt kokebok. Praktisk, oversiktlig og lett å følge oppskriftene." Sandefjords Blad

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Bent Stiansen

Bent Stiansen
Bent Stiansen (f. 1963 i Arendal) begynte som kokkelærling på HotelContinental i 1980. Der var han også kokk før han reiste til AlainChapel (tre stjerner i Guide Michelin) utenfor Lyon for å lære finerefransk kokekunst av den berømte stjernekokken. (Foto: Font Forlag)
Les mer om forfatteren

Tips en venn