Alene hjemme

Alene hjemme

kokebok for små husholdninger

Pris
399,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
ARKs anbefaling
(1)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2012
Forlag Font
Språk Bokmål
ISBN 9788281692084
Sider 345
Se flere detaljer  

Om Alene hjemme

Bent Stiansen er verdensmester i kokkekunst og en av Norges beste formidlere av matbordets gleder. De fleste kokebøker har oppskrifter for fire personer, mens 67% av norske husholdninger består av én eller to personer. Stiansen har derfor bestemt seg for å lage en sjenerøs kokebok med oppskrifter for én og to personer. Her får du 160 nylagde hverdagsretter som erenkle, gode, raske og næringsrike. I tillegg får du: . Tips og råd om kjøkkenutstyr og viktige basisråvarer . Basisteknikker for matlaging og råd om organisering av kjøkkenet . Bents ti matvettregler . Nærmere 100 illustrerte steg-for-steg-beskrivelser . Oppskriftsregister og råvareregister . Egen webside med filmer, handlelister m.m.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Beate, ARK Storgata
20. april 2017

Gode råd og oppskrifter

I tillegg til gode oppskrifter som ikke automatisk er beregnet på en hel familie, gir Stiansen også råd om forskjellige ting det er greit å vite på kjøkkenet. Blant dem er hvor lenge forskjellige ting holder seg i fryseren - det var i hvert fall nyttig for meg!


Ord som beskriver produktet:

God,Anbefaler


Rapporter om upassende innhold

Bent Stiansen

Bent Stiansen
Bent Stiansen (f. 1963 i Arendal) begynte som kokkelærling på HotelContinental i 1980. Der var han også kokk før han reiste til AlainChapel (tre stjerner i Guide Michelin) utenfor Lyon for å lære finerefransk kokekunst av den berømte stjernekokken. (Foto: Font Forlag)
Les mer om forfatteren

Tips en venn