Jomsviking

Del 1 av serien

Kort om boken

«Jomsviking» er første bok i en serie som følger livet til Torstein Tormodson, en mann som mot alle odds reiste seg mot kongsmakt og tyranni. Året er 993. Under et angrep øst i Viken ser unge Torstein faren bli drept på grufullt vis. Selv blir han…
149,-
Format/språk (4 forskjellige)
Format
E-Bok
Jomsviking
E-Bok
Bokmål
119,-
Pocket
Jomsviking
Pocket
Bokmål
79,-
Innbundet
Jomsviking
Innbundet
Bokmål
379,-
Forklaring av formater

  Om Jomsviking

  «Jomsviking» er første bok i en serie som følger livet til Torstein Tormodson, en mann som mot alle odds reiste seg mot kongsmakt og tyranni. Året er 993. Under et angrep øst i Viken ser unge Torstein faren bli drept på grufullt vis. Selv blir han ført bort som trell. Det går mot ufred i Norge. Olav Tryggvason vil ha makten i landet og gjøre Hvite-Krist til den nye guden. Med inngående kjennskap til perioden og et skarpt blikk for detaljer bringer forfatteren oss tett på Torstein Tormodson, som skal oppleve trelleslit og fredløs tilværelse før han står frem som fryktet kriger og leiesoldat. Underveis veves skjebnen hans sammen med Olav Tryggvasons. «Jomsviking» er en bredt anlagt fortelling fra dramatiske år i norsk historie, med skildringer av legendariske hendelser som slaget ved Svolder og trellen Karks drap på Håkon Jarl. Dette er en bok for alle fans av fjernsynsserien «Vikings».

  Kundevurderinger

  5
  Basert på 2 vurderinger
  5
  2 stk.
  4
  0 stk.
  3
  0 stk.
  2
  0 stk.
  1
  0 stk.
  Philip VASEY
  5. januar 2020
  Great book. - This has captured me and i don't even speak real Norwegian yet. A fantastic book and i can't wait to read more in the series.
  Ord som beskriver produktet: God,Umulig å legge bort
  Helge Kvamme-Solvik
  30. mars 2019
  Fengslende historie - Dette er obligatorisk lesning for alle som elsker og har interesse av vikingtiden, Utrolig bra lest inn av Finn Schau. Man tenker hele tiden, hva skjer nå?
  Ord som beskriver produktet: Spennende

  Detaljer

  Format
  Nedlastbar lydbok
  Kopisperre
  Vannmerket (SDRM)
  Utgivelsesår
  2018
  Forlag
  Lydbokforlaget
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788242167613
  Nummer
  1
  Spilletid
  1276min.
  Sted
  Emne
  Vikinger
  Lest av
  Schau, Finn

  Anbefalt

  Anbefalt