Se hva som skjedde

Se hva som skjedde

historien om TV2

Pris
379,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

30%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk – hent når det passer innen 48 timer. Rabatten trekkes fra når du betaler i butikken.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2012
Forlag Font
Språk Bokmål
ISBN 9788281691667
Sider 380
Sted Norge

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Bokmål
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen

Om Se hva som skjedde

Høsten 2012 har vi latt oss underholde, opplyse og påvirke av TV 2 i 20 år. Samtidig med jubileumsfeiringen utgis en dokumentarbok om kanalens ukjente og dramatiske historie. Her avsløres intrigene bak etableringen og driften av kanalen, en oppsiktsvekkende historie om store penger, rå makt og berømmelsens høye pris. Forfatterne har fått tilgang til arkiver med hittil ukjent materiale, og har intervjuet mer enn hundre sentrale kilder. "Se hva som skjedde" er en fascinerende reportasjereise bak kameraene og flomlyset. Forfatterne er DN-journalistene Bjørn Eckblad og Gøran Skaalmo (som nylig vant sin tredje SKUP-pris for gravende journalistikk).

«Jeg slukte denne boka. Det er en nerve i fortellingen som gjør lange kapitler om aksjekrangling like spennende som kapitlene med TVpersonligheter på luksushotell og langbeinte værmeldere ... Boka leses best som en underholdende historie ... Som lesning er dette like fengende som en hvilken som helst sesongavslutning: være seg Friends, Seinfeld, 24 og - selvfølgelig: Hotel Cæsar.» Fredrik Grønningsæter, Gudbrandsdølen Dagningen «Gøran Skaalmo og Bjørn Eckblad har gjort en svært bra jobb med å brette ut TV- selskapets indre liv gjennom 20 år.» Frode Bjerkestrand, Bergens Tidende «Ei god og underhaldande bok.» Arild Pedersen, Dag og Tid «Fremragende, uredd og velskrevet ... Boken byr ikke bare på like mye 'såpe' som Hotel Cæsar, men også på glamour og ego, intriger og hat, sladder, tragedier, baksnakking og sjefer som ble sparket med millioner i baklomma.» Johan O. Jensen, Adresseavisen

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Bjørn Eckblad; Gøran Skaalmo

Anbefalt


Tips en venn