Fuglene tar ikke telefonenfortellinger

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (4 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Fuglene tar ikke telefonen er Britt Karin Larsens debut som novelleforfatter. Fortellerstemmene tilhører kvinner, unge, gamle, enslige og gifte, men tekstene handler vel så mye om menns stolthet og sårbarhet, som kan føre til både redning og ulykke.…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Fuglene tar ikke telefonen

  Fuglene tar ikke telefonen er Britt Karin Larsens debut som novelleforfatter. Fortellerstemmene tilhører kvinner, unge, gamle, enslige og gifte, men tekstene handler vel så mye om menns stolthet og sårbarhet, som kan føre til både redning og ulykke. Vi møter en kvinne som hjelper sin kjæreste med å skrive bøker, uten å få den takken hun fortjener. En annen har dårlig samvittighet i minnesamværet til en ung mann hun en gang kjente. Og en tredje sitter utenfor et hus og spionerer - er det kanskje den mormoren hun aldri kjente som bor der inne?


  «(...) dette er kjempefine små perler å glede seg over.» «I det vesle formatet er dette noe av det beste hun har skrevet.» «I forfatterskapet som helhet står denne novellesamlingen knallsterkt.» «Britt Karin Larsen sympatiserer mykje med dei små og veike i samfunnet.» «Larsen skriv elles klokt og godt og varierer stilen etter personane som fører ordet i tekstane.» " Hun skriver, for å si det enkelt, godt." "Fortellerne er ofte eldre, som Larsen selv, hvilket alene er verdifullt - det eldre menneskets perspektiv er for ofte karikert eller manglende i litteraturen." "... en formaning om åpenhet og imøtekommenhet de fleste - også en kritiker - ikke kan høre ofte nok."

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2020
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202679644
  Sider
  113
  Emne
  Height
  212
  Width
  138
  Vekt
  221

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.