Klagesang

Klagesang

Pris
149,-
E-Bok
E-bøkene legges i din ARK-leseapp. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Skriv anmeldelse
Format E-Bok
Kopisperre Vannmerket (SDRM)
Filformat EPUB
Utgivelsesår 2015
Forlag Forlaget Press
Språk Bokmål
ISBN 9788232800087
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Innbundet Bokmål
Pocket Bokmål
Pocket Engelsk

Om Klagesang

Det er sommer, 1546. Kong Henrik VIII er døende. I hoffets skygger utkjemper katolske og protestantiske en kamp på liv og død om kongens gunst - og om Englands fremtid. Imens brennes kjetterne i Londons gater, og frykten tar et stadig strammere grep om byen. Matthew Shardlake har lovet seg selv aldri mer å blande seg inn i kongehusets intriger. Men nå kaller dronningen selv, Katarina Parr, på ham. I dypeste hemmelighet har hun forfattet en protestantisk bekjennelsestekst så radikal at det ville være en katastrofe for henne om den kom ut. Nå er teksten forsvunnet, stjålet fra dronningens eget skrin. Bare én side er funnet - krøllet sammen i hånden på en drept London-trykker. Shardlake får i oppgave å finne resten av manuskriptet - før både dronningens og Shardlakes liv settes i fare, og før Englands skjebne besegles. Klagesang er bok nummer seks i romanserien om den pukkelryggede advokaten Matthew Shardlake og London i tudortiden. Sansom byr på grundig research, originale intriger, sterke karakterskildringer og stor fortellerkunst.

"Shardlake er tudortidens Sherlock Holmes . han tar leseren med over hele det gamle London, fra de luksuriøse kongelige palassene i Whitehall til de skitneste og mørkeste bakgatene. Daily Mail"

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

C.J. Sansom

C.J. Sansom
C.J. Sansom har høstet stor anerkjennelse både hos publikum og kritikerefor sine utgivelser. (Foto: www.waterstones.com)
Les mer om forfatteren

Tips en venn