Velkommen til Evigheten

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (4 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk
Terningkast 5!
– Adresseavisen
«Høstens mest originale»

Kort om boken

Idyllen slår sprekker. Lykke Andersen er redaktør, tenåringsmor og lykkelig gift med en 20 år eldre forfatter. Ifølge de som kjenner henne, ikke det spor voldsom. Nå står hun anklaget for drap. Hva har skjedd på familiens idylliske småbruk? Og hvorf…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Velkommen til Evigheten

  Idyllen slår sprekker. Lykke Andersen er redaktør, tenåringsmor og lykkelig gift med en 20 år eldre forfatter. Ifølge de som kjenner henne, ikke det spor voldsom. Nå står hun anklaget for drap. Hva har skjedd på familiens idylliske småbruk? Og hvorfor nekter Lykke å snakke med noen andre enn politietterforsker Manfred Olsson? Har det noe å gjøre med det som skjedde åtte år tidligere? Velkommen til Evigheten er et moderne skjebnedrama og en hyllest til den mest klassiske krimsjangeren: det lukkede roms mysterium. Hvem eier sannheten?


  ... et oppslukende skjebnedrama ... Camilla Grebe er fenomenalt dyktig til å konstruere spennende, underlig gjenkjennelige hverdagsintriger. Agatha Christie-vibber pryder denne delikate blandingen av klassisk krim, familiedrama og psykologisk spenningsroman ... Camilla Grebe konstruerer særdeles effektive kriminalromaner, finslipte og energiske. Hun vet hva hun gjør, Velkommen til Evigheten er nærmest plettfri i sitt slag. I sin nye bok Velkommen til Evigheten ... viser Camilla Grebe at hun fortsatt kan møte de høye forventningene vi lesere har til denne stjernen ... Fortellingen beveger seg elegant mellom ulike perspektiv, ulike fortellerstemmer og ulike tidsplan ... Lesefest! ... Camilla Grebes ord er ikke bare leselykke der og da, de sitter i lenge etter. Det er bare å takke, bukke og lengte til neste bok. «Nåtid og fortid fortelles parallelt og spenningen skrus grundig til mot et godt uttenkt klimaks.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2022
  Forlag
  Gyldendal
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788205569584
  Sider
  474
  Originaltittel
  Välkommen till Evigheten
  Sted
  Terningkast
  5
  Terningkast kilde
  Adresseavisen
  Høyde
  213
  Bredde
  139
  Vekt
  471
  Oversatt av
  Bjørnson, Elisabeth

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.