Huset ved nattens begynnelse

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (4 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

En familiesaga med hemmeligheter, mysterier og prøvelser. På en liten øy utenfor Sicilias kyst har Amedeo Esposito, en foreldreløs gutt fra Firenze, funnet et sted hvor han kjenner at han endelig kan slå røtter. Amedeo restaurerer en bygning som b…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Huset ved nattens begynnelse

  En familiesaga med hemmeligheter, mysterier og prøvelser. På en liten øy utenfor Sicilias kyst har Amedeo Esposito, en foreldreløs gutt fra Firenze, funnet et sted hvor han kjenner at han endelig kan slå røtter. Amedeo restaurerer en bygning som blant innbyggerne på øya har fått ord på seg for å være forbannet. Innen utbruddet av første verdenskrig åpner han og hans vakre kone Pina stolt serveringsstedet de kaller «Huset ved nattens begynnelse». Slik starter sagaen om Esposito-familien. Castellamare er den kaotiske, men begavede familiens hjem i generasjoner. Og øya, som byr på et rikt spekter av historier og legender, motstår gjennom et helt århundre både opprivende verdenshendelser og store, økonomiske forandringer. «Huset ved nattens begynnelse» er likevel et sted preget av dramatikk, ikke minst når det gjelder familieforhold - og kjærlighet. Om forfatteren: Catherine Banner (f.1989 i Cambridge i Storbritannia) begynte å skrive fortellinger da hun var tenåring. Hun studerte siden engelsk og jobbet som lærer. Hun har tidligere utgitt en trilogi for ungdom. «Huset ved nattens begynnelse» er hennes første roman for voksne. Boken er solgt for oversettelse i 22 land. Forfatteren bor i Turin i Italia med sin ektemann.


  En skikkelig knockout (...). Ikke gå glipp av denne. Kirkus. En rørende familiesaga. Booklist. Suveren historiefortelling. Irish Examiner. Lesere, forbered dere på å bli oppslukt. Dette er en velskrevet og fortryllende historie, fylt av overbevisende karakterer. Boken har blitt sammenlignet med bøker som «Bittersøt sjokolade» og «Kaptein Corellis mandolin», og Banners fortelling kan trygt ta plassen i bokhyllene ved siden av disse fordi den løfter oss over i en besnærende, magisk verden. Irish Independent. En fantastisk pageturner som vever sammen romantikk, rivalisering og intrikate familieforhold i en samlet, frodig fortelling. (.) Å lese "Huset ved nattens begynnelse" er som å begi seg inn i en magisk verden hvor tiden står stille, samtidig som endringer skjer. Minneapolis Star Tribune.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  E-Bok
  Kopisperre
  Vannmerket (SDRM)
  Filformat
  EPUB
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Vigmostad & Bjørke
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788241914232
  Sider
  506
  Originaltittel
  The house at the edge of night
  Sted
  Oversatt av
  Magnussen, Gunnhild

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.