Kaker og desserter for sensitive mager

lavFODMAP

Kaker og desserter for sensitive mager
Pris
Pris
349,- 349,-
Innbundet
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Vigmostad & Bjørke
Språk Bokmål
ISBN 9788241913525
Sider 158
Emne Desserter; Kaker; LavFODMAP-dietten
Se flere detaljer  

Om Kaker og desserter for sensitive mager

Har du sensitiv mage, cøliaki eller IBS? Er du laktoseintolerant? Da er dette kake- og dessertboken for deg! Her får du fantastisk gode oppskrifter på kjente og kjære kaker som «Verdens beste», «Hvit dame», sjokoladekake, blåbærpai - og alle er tilpasset lavFODMAP-dietten, en forskningsbasert diett for deg med sensitiv mage. Ikke minst får du en revolusjonerende oppskrift på luftig og fin glutenfri søt gjærbakst! Kakene og dessertene i denne boken smaker himmelsk for alle, også for den som ikke har allergier å ta hensyn til. Prøv dem til bursdag, vennekveld eller til hverdags. De aller fleste ingrediensene finner du i dagligvarehandelen. Om forfatteren: Gründeren Cecilie Hauge Ågotnes har stor interesse for matlaging, og blogger på lavfodmap. no. Hun er mye brukt som foredragsholder og har gitt ut to bøker tidligere: LavFODMAP. God mat for sensitive mager og LavFODMAP på reise.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Tom Helge Rasmussen Uhlen
6. mars 2017

Anbefales

Jeg har slitt med å finne desserter og kaker jeg kan spise så da er denne boken uvurderlig. Mange gode oppskrifter som faktisk imponerer folk hele tiden, godt å ha en bok med ting en kan spise


Ord som beskriver produktet:

Anbefaler


Rapporter om upassende innhold

Anbefalt


Tips en venn