Betraktninger over revolusjonen i Europainnvandring, islam og vesten

Kort om boken

Europa har på femti år gjennomgått en demografisk revolusjon som kontinentet ikke var forberedt på. Behovet for arbeidskraft ble overdrevet, potensialet for konflikt og velferdsutfordringer ble sterkt undervurdert. Europa mottok millioner av nye inn…
249,-
Format/språk (2 forskjellige)
Format
Innbundet
Betraktninger over revolusjonen i Europa
Innbundet
Bokmål
339,-
Forklaring av formater

  Om Betraktninger over revolusjonen i Europa

  Europa har på femti år gjennomgått en demografisk revolusjon som kontinentet ikke var forberedt på. Behovet for arbeidskraft ble overdrevet, potensialet for konflikt og velferdsutfordringer ble sterkt undervurdert. Europa mottok millioner av nye innbyggere, men ble aldri noe i nærheten av en amerikansk smeltedigel. Istedet fikk vi parallellsamfunn. Islam utfordrer verdigrunnlaget som over tid har vokst fram i Europa, preget av sekularisme, likestilling, toleranse og ytringsfrihet. En voksende muslimsk minoritet har nå etablert en motkultur som utfordrer europeerne på alle slags måter. Den amerikanske journalisten Christopher Caldwell har rapportert fra Europa i mer enn ti år. Denne boken er en moderne klassiker. Om du ønsker å forstå dagens nyhetsbilde, kommer du ikke utenom dette godt dokumenterte og meget velskrevne verket. Perry Anderson har kalt boken "den mest overbevisende enkeltutgivelse, på noe språk, om innvandringen til Vest-Europa".

  "Even if you disagree with his premises, Caldwell is worth persevering with because he is a bracing, clear-eyed analyst of European pieties. The Guardian"

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  E-Bok
  Kopisperre
  Vannmerket (SDRM)
  Filformat
  EPUB
  Utgivelsesår
  2013
  Forlag
  Document forl.
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788275192026
  Sider
  360
  Originaltittel
  Reflections on the revolution in Europe
  Sted
  Emne
  Immigrasjon, Islam
  Oversatt av
  Skaug, Christian

  Anbefalt

  Anbefalt