Bra kokt

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Christopher Haatuft er mest kjent fra superrestauranten Lysverket i Bergen, og i denne boken byr han på retter han lager både i restaurantene sine og til flokken sin. Christtopher forteller også åpenhjertig om kokkelivets utfordringer og matens gled…

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om Bra kokt

    Christopher Haatuft er mest kjent fra superrestauranten Lysverket i Bergen, og i denne boken byr han på retter han lager både i restaurantene sine og til flokken sin. Christtopher forteller også åpenhjertig om kokkelivets utfordringer og matens gleder. Som femtenåring ble Christopher knepet i sprengstofftyveri, og skrev etterpå en skolestil om betasuppe fra pose som allegori på hvor kjipt livet kan være når man må stå til rette for idiotien. Lite visste han om at skolestilen skulle bli avgjørende for karrierevalget, og at han etter hvert skulle ende med et lite restaurantimperium i hjembyen Bergen. Tretti år senere er boken om hvordan han gikk fra å være punker til gourmetkokk, klar - ispedd en god dose deilige oppskrifter fra livet som vinsnobb i Paris via pisket kjøkkenslave i New York og endelig til kjærligheten til sjømat hjemme i Bergen. Her finner du hverdagslige oppskrifter som bergensk fiskesuppe og fried chicken, pizzaoppskrifter fra Hoggorm, snobbete kaviaroppskrifter fra Lysverket og ikke minst - hvordan lage din egen paprikachips! «Christopher er din storebror og læremester - en Gordon Ramsey-figur, men så cool at han ikke er drittsekk.» Andreas Viestad

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2022
    Forlag
    Gyldendal
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788205564251
    Related products
    20220419202107199

    Anbefalt

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.