Buon Appetito

Forfatter

Kort om boken

Denne boken er resultatet av lidenskapen til to journalister for mat, samt mange års erfaring med kulturell og gastronomisk skriving. Boken er skrevet i samarbeide med kjøkkensjefer, matinteresserte, bestemødre som har skrevet antikke og verdifulle …

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

    Om Buon Appetito

    Denne boken er resultatet av lidenskapen til to journalister for mat, samt mange års erfaring med kulturell og gastronomisk skriving. Boken er skrevet i samarbeide med kjøkkensjefer, matinteresserte, bestemødre som har skrevet antikke og verdifulle oppskrifter, regionale turistorganisasjoner som har donert deler av billedmateriale. I tillegg til mange venner og medarbeidere som har gjort denne boken mulig. Vi dedikerer denne boken til alle Italiaentusiaster. Til slutt en spesiell tanke til hele befolkningen rammet av jordskjelvet i august 2016, de fantastiske kulturelle og gastronomiske stedene som ble jevnet med jorden. Som Amatrice, symbol på en av de mest kjente rettene i den italienske gastronomien; "Amatriciana", den mest berømte retten vi presenterer i Lazio-regionen. Forlaget donerer 1 euro pr. solgte bok til de jordskjelvrammede.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2016
    Medforfatter
    Forlag
    Dreyer bok
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788293193746
    Sider
    208
    Sted
    Height
    225
    Width
    200
    Weight
    1000

    Anbefalt