Hopp til hovedinnholdet

Buon Appetito

  • Innbundet

  • 2016

  • Norsk, Bokmål

Denne boken er resultatet av lidenskapen til to journalister for mat, samt mange års erfaring med kulturell og gastronomisk skriving. Boken er skrevet i samarbeide med kjøkkensjefer, matinteresserte, bestemødre som har skrevet antikke og verdifulle oppskrifter, regionale turistorganisasjoner som har donert deler av billedmateriale. I tillegg til mange venner og medarbeidere som har gjort denne boken mulig. Vi dedikerer denne boken til alle Italiaentusiaster. Til slutt en spesiell tanke til hele befolkningen rammet av jordskjelvet i august 2016, de fantastiske kulturelle og gastronomiske stedene som ble jevnet med jorden. Som Amatrice, symbol på en av de mest kjente rettene i den italienske gastronomien; "Amatriciana", den mest berømte retten vi presenterer i Lazio-regionen. Forlaget donerer 1 euro pr. solgte bok til de jordskjelvrammede.
Klikk&Hent På lager i 7 butikker
Nettlager Sendes normalt innen 1-2 virkedager
  • Bytt i alle våre butikker
  • Klikk og hent

Oppdag mer

Lignende bøker

Utvalgte bøker

Recently viewed