Jeg ser deg

Jeg ser deg
Pris
Pris
379,- 379,-
Innbundet
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202530365
Sider 380
Originaltittel I see you
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Bokmål
Compact Disc Bokmål
Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål
Compact Disc Bokmål
Pocket Engelsk
Pocket Engelsk
Pocket Bokmål

Om Jeg ser deg

En dag ser Zoe Walker sitt eget ansikt stirre tilbake fra en annonse i avisen. Det er et kornete bilde og et telefonnummer under. Dagen etter er det bilde av en annen kvinne i samme annonse, og det samme skjer neste dag. Zoe oppdager til sitt sjokk at disse kvinnene er ofre for voldelige forbrytelser. Og snart utvikler paranoiaen hennes til fullstendig panikk. For Zoe er helt sikker på at hun er det neste offeret.

"Jeg ser deg er en velskrevet, vellykket og intenst spennende oppfølger til den tidligere politietterforskeren Clare Macintoshs debutroman «Jeg lar deg gå». Språklig og stilistisk holder romanen - prikkfritt oversatt av Ulrik Farestad - et høyt nivå. Toneleiet er erke-britisk, dramaturgien og plottet tett og medrivende. På alle nivåer er boken det britene kaller a good read - en vellykket og ikke minst underholdende psykologisk thriller." Tom Egeland, VG "Clare Mackintosh fikk et oppsiktsvekkende gjennombrudd med «Jeg lar deg gå» fra 2015, og er nå tilbake med bok nummer to. Og det har hun klart svært så bra. «Jeg ser deg» er blitt en uhyggelig og spennende krim, nifst realistisk." Liv Lysaker, LO- Aktuelt "Mackintosh har lyktes overmåte godt med sitt thrillerhåndverk." Ola Hegdal, Nrk P2

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Aina Iren Christensen
7. september 2017

Jeg ser deg

En spennende bok som fenget fra første kapittel! En veksler fra den ene til den andre om hvem som kan være den skyldige, men slutten kom likevel svært overaskende! En psykologisk thriller som anbefales!


Ord som beskriver produktet:

Spennende


Rapporter om upassende innhold

Anbefalt


Tips en venn