Pasta og pizzapluss litt risotto og sånt-

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk
«Pasta og pizza er et must for alle Italia-frelste!» Tara

Kort om boken

Norges beste italienske kokk, Dag Tjersland, elsker å krysse grenser. Både de som deler Norge fra Italia, og de som skiller norsk matkultur og norske råvarer fra Italias. I denne boken presenterer han alle de klassiske italienske pastarettene og piz…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Pasta og pizza

  Norges beste italienske kokk, Dag Tjersland, elsker å krysse grenser. Både de som deler Norge fra Italia, og de som skiller norsk matkultur og norske råvarer fra Italias. I denne boken presenterer han alle de klassiske italienske pastarettene og pizzaene, men også spennende nyskapninger hvor norske råvarer kombineres med italienske. Et velsmakende eksempel er pizza med hummer og torskekjake! Boken består av mer enn hundre oppskrifter, inkludert hvordan du lager perfekte deiger til pasta og pizza og nydelige tomatsauser som rekker til et års forbruk! I tillegg til alle pizza- og pastaoppskriftene har Tjersland funnet plass til noen nydelige oppskrifter på lasagne og risotto. I tillegg får leseren tips og råd om hvilke viner som passer best til ulike typer pasta og pizza. Norges fremste matfotograf, Christian Brun, har reist rundt i Italia sammen med Dag, og han har tatt alle de fristende matbildene i boken.


  «Denne kokeboka er både grundig og lekker. (...) Christian Brun tar minst like deilige bilder av italiensk folkeliv som av maten, og Tjersland setter et umiskjennelig kokkepreg på boka.» «En overskuddsbok om italiensk matkultur.» «Italiensk mat på sitt beste ... inspirerende å få denne vennlige og kompetente påminnelsen om hvor mange ulike pasta- og pizzavarianter man egentlig kan slå seg løs med. Tjersland tar utgangspunkt i det helt enkle: En god, hjemmelaget pastadeig. Så viser han oss hvordan vi kan trylle fram velsmakende måltider med et minimum av ingredienser ... Oppskriftene ledsages av like fristende bilder, både av mat og av klassiske italienske miljøer, slik at det også rykker litt i reisefoten.» «Pasta og pizza er et must for alle Italia-frelste!»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2015
  Forlag
  Font
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788281693487
  Sider
  249
  Sted
  Emne
  Height
  287
  Width
  198
  Vekt
  1264
  Illustrert av
  Brun, Christian

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.