Inferno

Inferno

Pris
399,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
×

Inferno

Dan Brown


Kundevurdering
(1)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2013
Forlag Bazar
Språk Bokmål
ISBN 9788280875747
Sider 541
Originaltittel Inferno
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Bokmål
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Innbundet Bokmål
Pocket Bokmål
Pocket Bokmål
Innbundet Engelsk
Pocket Engelsk
Compact Disc Bokmål
Digikort lydbok Bokmål
Pocket Engelsk

Om Inferno

Inferno - Ny kritikerrost thriller fra Dan Brown med Robert Langdon i sentrum. «Inferno er forrykende spennende! Boktittelen og handlingen tar utgangspunkt i delen om Helvete (Inferno) i Dantes mesterverk Den guddommelige komedie. For å redde menneskeheten fra en katastrofe av uante dimensjoner, må Langdon bruke alle sine kunnskaper om middelalderen og renessansen, om symbolikk og ikonologi og ikke minst kunsthistorie. Boken åpner med selvmordet til en grufull skikkelse som har lånt sitt kallenavn Skyggen fra Dante: Martret av dommedagsvisjoner kaster Skyggen seg ut fra et tårn i Firenze. Med nåtidens og historiens fascinerende florentinske metropol som handlingens sentrum, fører Dan Brown sin helt Robert Langdon – og oss lesere – fra Boboliparken og Pittipalasset, over den legendariske Ponte Vecchio-broen og frem til Vecchio-palasset og byens mektige katedral, Duomoen. Underveis må Langdon løse rebusaktige koder og gåter og unnslippe en hel hær av farlige forfølgere. Som en spenningens mester klarer Dan Brown å pønske ut kløktige og kompakte plott der du aldri vet hvem du kan stole på og hva som venter på neste side. Inferno er en intens pageturner som byr på kriminalromanens mysterier og thrillerens nådeløse tempo» Tom Egeland «Skremmende thriller om moderne tabuer (...) Brown viser igjen at han kan kunsten å skape visuelle bilder i hodet på leseren, samtidig som han har et solid grep om sin egen research.» May Grethe Lerum, VG, terningkast 5. «Nok en innertier (...) Brown er en fantastisk spenningssnekker.» Cathrine Krøger, Dagbladet


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Anonym
1. juni 2013

Endelig tilbake!!

Dan Brown er tilbake hvor han er aller best - sammen med Robert Langdon! Forrykende intriger og en herlig samling av farer. Kristine, ARK FauskeRapporter om upassende innhold

Dan Brown

Dan Brown
Dan Brown er verdens mest populære spenningsforfattere. Bøkene hansselges i svimlende opplag, og Da Vinci-koden har solgt totalt 81millioner eksemplarer verden over. (Foto: Bazar Forlag)
Les mer om forfatteren

Mer fra Dan Brown

Se hele listen

Anbefalt


Tips en venn